Booking.com: České kontakty a zákaznická podpora

Rezervovali jste si ubytování přes Booking.com, ale vyskytl se nějaký problém, který nyní potřebujete naléhavě vyřešit? Poradíme, kde najít Booking kontakt a podíváme se i na to, jak funguje zákaznická podpora.

projít na článek

Booking.com vs. Booking.cz – liší se nějak?

Rádi byste cestovali s Booking.com, ale dělá vám vrásky anglická doména? Nejste si jistí svojí angličtinou a raději byste své rezervace prováděli v češtině? Pak pro vás máme skvělou zprávu - Booking.com umí česky velmi dobře!

projít na článek

Booking Extranet: Staňte se součástí Booking.com

Vlastníte hotel nebo jiné ubytovací zařízení, které byste rádi nabídli cestovatelům z celého světa? Staňte se součástí Booking.com a hosté se k vám pohrnou. Stačí se jen registrovat přes Booking Extranet. Hned si povíme, jak jednoduché to je.

projít na článek

Hledáte ubytování? Představujeme Booking.com!

Pokud je cestování vaší vášní, o Booking.com jste už určitě slyšeli. Jednoduše přes něj najdete a rezervujete ubytování snad po celém světě. Jak Booking.com vlastně vznikl a proč byste měli hledat ubytování právě tady?

projít na článek

Booking.com: Jak najít a rezervovat ubytování?

Booking.com je řešením pro všechny, které už běžná dovolená s cestovní kanceláří přestala bavit. S tímto portálem totiž můžete najít to nejlepší ubytování a naplánovat si dovolenou bez cestovky. Poradíme vám, jak na to!

projít na článek

Kontakty na supervizory

Milé kolegyně  a  kolegové, na konferenci byli zmíněni supervizoři ČCE, kteří nám kaplanům  mohou být k dispozici. Odkaz a kontakty naleznete  zde:  TAB-členové_IS_ČCE_2023_dle_kompetencí_KONTAKTY Článek Kontakty na supervizory se nejdříve objevil na Asoc

projít na článek