Česká mistryně Neumanová zahájí sezónu na UAE Tour. Pojede také klasiky, Vueltu a Giro

Tereza Neumanová odstartuje letošní sezónu na prvním ročníku etapového závodu UAE Tour, ale půjde pouze o rozehřátí před dalšími ještě mnohem významnějšími závody. V plánu jsou monumenty Kolem Flander a Paříž-Roubaix a dvě Grand Tours.

projít na článek

Pogačar mění závodní program. Vynechá UAE Tour, sezónu zahájí ve Španělsku

Tadej Pogačar nebude obhajovat poslední dvě vítězství v závodě UAE Tour. Místo toho zůstane v Evropě a prvním závodem jeho nového programu bude prašná jednorázovka Jaén Paraiso Interior, na kterou naváže etapový závod Kolem Andalusie.

projít na článek

Prince Tour 100P

Model pro rok 2017. Tour 100P tenisová raketa kombinuje rychlost a kontrolu, které jsou charakteristické pro moderní hru. Použití technologie Textreme zajišťuje také lepší stabilitu a flexibilitu. Raketa také nabízí výborný cit a nadprůměrný komfort. Výpl

projít na článek

Štybar se chystá na osm jarních klasik. Nechybí ani tři monumenty

Zdeněk Štybar pojede letos na jaře většinu velkých klasik. Začne už koncem února na Omloop Het Nieuwsblad a jarní sezónu zakončí na svém oblíbeném monumentu Paříž-Roubaix.

projít na článek

Head Tour Team backpack 2018

Jdete ven a jediné co sebou potřebujete je tenisová raketa a obuv? Pak si sebou vezměte batoh Tour Team. Najdete tam přihrádku na raketu a pak integrovanou přihrádku na obuv, kterou můžete oddělit od ostatních věcí, k tomu si můžete přibalit i triko. Před

projít na článek

Robin Soderling Tour Edition 3ks

Zcela nové míče pro rok 2018. Poprvé použity na turnaji INTRUM STOCKHOLM OPEN ATP WORLD TOUR 250. Stejně jako u kolekce Black Edition použita plsť z nejkvalitnějších materiálů. Míč je určený na středně rychlé a pomalejší tvrdé povrchy a hlavně na antuku.

projít na článek