Co je třeba zvážit před koupí herního smartphonu

Horlivost pro hraní na chytrých telefonech dosahuje vrcholu. Výrobci mobilních telefonů, kteří viděli tento trend, vydali v průběhu let velké množství telefonů pro hraní her a lidé začali považovat své smartphony za primární herní zařízení. Herní telefony jsou dostatečně výkonné, aby na nich bylo možné provozovat hry s vysoce kvalitní grafikou. Protože jsou však neustále []

projít na článek

Vyrazte za dobrodružstvím do Egypta s herním automatem Solar Queen v MaChance casinu!

Egypt patří k zemím, které byly od nepaměti spjaty s napínavými dobrodružstvími odvážných archeologů, kteří hledali stará tajemství, ale i bohaté poklady. Právě touha po slávě a bohatství se pak odráží v řadě herních automatů, jež patří i mezi hráči český

projít na článek

Aktualizace č. 367 [01/04/23]

Na začátku března 2023 vyšla očekávaná kniha Jak obehrát železnou oponu od herního historika a badatele Jaroslava Švelcha.

projít na článek

Samsung Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra: konečně je koupíte se Snapdragonem

Samsung dnes představil novou řadu smartphonů Galaxy S23. Tradičně v sestavě tří modelů s variantami S23+ a Ultra.

projít na článek

Máte PlayStation 5 u televize nastojato? Hráči se děsí nejhoršího, odborníc

Diskuzní fóra i sociální sítě zaplavily v posledních týdnech příspěvky hráčů, kteří řeší, jak správně postavit – nebo naopak položit – svoji konzoli PlayStation 5. Obávají se přitom o životnost svého herního miláčka.

projít na článek

Hyundai: odemknutí a nastartování vozu smartphonem

Společnost Hyundai Motor Group oznámila vývoj digitálního klíče, který uživatelům umožní odemknout a nastartovat jejich vozidlo prostřednictvím smartphonu.

projít na článek