Co se stalo v říjnu 2018? Aneb nejzajímavější události měsíce

Naši redakci tentokrát napadlo, že bychom vám mohli přinést shrnutí nejzajímavějších událostí z byznysu za uběhlý měsíc. Takže pokud jste neměli čas sledovat, co se děje ve světě obchodu a podnikání, udělejte si pár minut na náš přehled.

projít na článek

Potravinová sbírka 2018

V říjnu jsme se účastnili potravinové sbírky při příležitosti Mezinárodního dne za vymýcení chudoby. Děkujeme všem, kteří do sbírky přispěli.

projít na článek

Úspěch v dějepisné olympiádě

V úterý 16. ledna 2018 se naši studenti zúčastnili okresního kola olympiády z dějepisu v Jindřichově Hradci (letos na téma „To byla první republika aneb Československo v letech 1918–1938“).

projít na článek

RECEPT: Dalgona coffee aneb karanténní káva

RECEPT: Dalgona coffee aneb karanténní káva Většina z Vás na sociálních sítích v poslední době jistě narazila na kávu vyšlehanou do pěny. Její příprava je velmi jednoduchá a doma ji zvládne každý z Vás. Než se ale pustíme do receptu, povíme si nejprve něc

projít na článek

Olympiades de français aneb jak to letos dopadlo

Výsledky soutěže byly ve čtvrtek 8. 2. 2018 vyhlášeny, ceny rozdány a vítězové všech čtyř kategorií se již těší na účast v krajském kole konverzační soutěže ve francouzštině, která proběhne v březnu.

projít na článek

Ovládli jsme oblastní kolo pIšQworek aneb Jak jsme postoupili do krajského kola

Dne 22. 11. 2018 se přecpaným autobusem do nedalekého Jindřichova Hradce vydaly 3 týmy (VŽUM, Omega 6 a Šívrovi koně), aby se utkaly o první místo v oblastním turnaji piškvorek.

projít na článek