Drsný detektiv se vrací

Svého času vnesl román Říkají mi Lars relativně čerstvý vánek do vod české detektivky. Autor, píšící pod pseudonymem Daniel Gris, se se svou postavou holohlavého, potetovaného soukromého detektiva, který má rád Jacka Danielse, hodinky Luminox, bicí a Metallicu, snažil přiblížit americkým hard-boiled detektivkám. Přestože jeho prvotině chyběl dostatečný říz a spíš tuto drsnou školu spíše jen napodobovala, než aby ji skutečně autenticky do děje vnesla, získala si postava Larse hodně fanoušků. V loňském roce vyšel již pátý díl o případech tohoto osobitého detektiva s názvem Lars mele maso, který se zanedlouho dočkal i své audioverze.

projít na článek

Strach

Drásavý psychothriller vrací hlavní hrdinku Lou do dětství, kdy se stala mediálním soustem novinářů po útěku se svým třicetiletým učitelem Mikem. Nyní se historie opakuje a Lou se pokusí zachránit novou predátorovu oběť. Lou Wandsworthová je nyní ve věku

projít na článek

Osudné svědectví

Proč musela autorka podcastu o skutečných zločinech zemřít? Detektiv Erika Fosterová se během večerní procházky v okolí svého nového domu v Blackheath ocitá na místě činu. Brutálně zavražděná žena je Vicky Clarkeová, která měla svůj vlastní podcast o

projít na článek

Alkalické minerálky

Zásaditá čili alkalická voda je pro lidské tělo velmi prospěšná. Je to ideální řešení problému překyselení organismu. Příznivě ovlivňuje acidobazickou rovnováhu těla a vrací ji do normálních hodnot.

projít na článek

Roušky opět povinné od 10. září

Od 10. září se vrací povinnost nosit roušky ve všech vnitřních prostorách. Vezměte si tedy prosím roušku, pokud k nám jdete na kosmetické ošetření.

projít na článek

SEAT Alhambra se vrací na český trh

Modelový rok 2022 přináší do produktové řady značky SEAT významné změny a novinky.

projít na článek