Kaufland Card: věrnostní program, aplikace, registrace

Aplikaci Kaufland Card lze používat místo fyzické karty a celá rodina může sbírat body na jeden účet. Kaufland Card lze používat v telefonu i bez nutnosti pořízení fyzické karty. S touto aplikací získáte mnoho dalších slev a její získání a následné používání není nijak složité. S věrnostním programem Kaufland naleznete velký výběr zboží za výhodné ceny.

projít na článek

Kaufland leták - aktuální leták online

Kaufland nabízí kvalitní produkty a výrobky spotřebního i nespotřebního druhu. Do obchodu chodí zákazníci i díky velkému množství slev, které nabízí jeho akční leták. Jaké výrobky najdete v aktuálním Kaufland letáku?

projít na článek

Kaufland - mimořádná nabídka od pondělí do středy

Chcete nakupovat opravdu levně? Tak to je pro vás Kaufland tím pravým obchodem. Víte, co je to Kaufland mimořádná nabídka od pondělí do středy? Čtěte a dozvíte se více.

projít na článek

Účtenkovka registrace ★TOP způsob + Účtenkovka aplikace

Je opravdu nutná Účtenkovka registrace? Jaké údaje budete potřebovat? A víte, že existuje Účtenkovka aplikace? Jak registrovat účtenky do loterie a na co si dát pozor zjistíte ve speciálu věnovaném Účtenkovce.

projít na článek

Otvírací doba Kaufland

Pokud je vaším oblíbeným obchodem Kaufland, podívejte se na otvírací dobu určitých poboček, ještě předtím, než vyrazíte nakupovat. V České republice je hned několik poboček tohoto obchodu, a tak si mohou zákazníci Kauflandu vybrat, kam pojedou. Naštěstí j

projít na článek

Igepa CZ Select - Program

1. listopadu 2022 (úterý)   8:30 - 9:00 Registrace     ...

projít na článek