Kdo je prvním potvrzeným spíkrem a jak získat malé překvapení?

Jelikož se po letní pauze rozjíždí kolo potvrzených nočních spikrů, připravili jsme si pro tebe malé překvapení. Dočti se do konce a zjistíš více Víš na koho se už teď můžeš těšit? Na brněnskou IT NoC přijde Juraj Malcho, CTO společnosti ESET. Juraje uvidíš naživo během hlavní panelové diskuse a později si s ním můžeš osobně popovídat. Během speeddatingu se Juraje můžeš zeptat na ESET, jeho práci a nebo kariérní cestu. A o čem bude Juraj diskutovat v panelovce? Z pohledu obra jakým je ESET se podívá na fungování Cloudu, prozradí nám o jeho mouchách, výhodách i alternativách. A co víc, prozradí nám insighty o vztahu ESETu ke Cloudu. Jaký je pohled na Cloud jedné z nejúspěšnějších cybersecurity firem? Co nás Cloud naučil a jaké výstrahy nám do budoucna dává? Co všechno jsme si mysleli, že o Cloudu víme, ale není to pravda. A na jaké alternativy ke Cloudu se můžeme spolehnout? Juraj se v rozhovoru pro SME vyjádřil: Netřeba se bát internetu, ale lidské hlouposti. Platí to i pro Cloud? Máme se úplně přestat bát bezpečnostních nástrah Cloudu a soustředit se jen na své znalosti? Velká data, Cloud a bezpečnost, to vše jsou klíčová slova hlavní diskuse, na které nesmíš chybět. Dočetl/a ses až sem? Tak v tom případě získáváš slevu na lístek. Při koupi zadej kód NEWS30 a máš slevu 30% z ceny. Kupuj zde a ihned! Príspevok Kdo je prvním potvrzeným spíkrem a jak získat malé překvapení? je zobrazený ako prvý na Night of Chances.

projít na článek

Konec prokrastinace milé překvapení

Odkládáte důležité úkoly? Máte málo času? Nemůžete přestat kouřit? Chcete začít budovat návyky? Řekněte si konec prokrastinace ačtěte dál. S radostí píši recenzi nadalší zpovedených knih vydavatelství Jan Melvil Publishing. Tentokrát je autorem Petr Ludwi

projít na článek

Turnaj v malé kopané

Ve středu 15. a ve čtvrtek 16. května 2019 se na městském stadionu konal Dačický školní turnaj v malé kopané pro žáky gymnázia a základních škol z Dačic.

projít na článek

Jak získat přihlašovací údaje do bakalářů

Klikněte pro zvětšení The post Jak získat přihlašovací údaje do bakalářů appeared first on SŠT Opava.

projít na článek

Turnaj v malé kopané 2017

V pondělí dne 11. 9. 2017 byl odehrán na školním hřišti Duhové energie turnaj v malé kopané pro chlapce nižšího gymnázia a ZŠ v ulici B. Němcové.

projít na článek

Vysvědčení pro malé žáky - možnost nastavit datum

Přáli jste si potěšit žáky v přípravném studiu a i jim vytisknout Vysvědčení. V dokumentech žáků Přípravného studia je tedy máte k dispozici. Více v článku Vysvědčení pro malé žáky.

projít na článek