Nenechte se vyprovokovat a neberte drogy. Mladí řidiči dostanou speciální leták

To, že je druhý den po party, neznamená, že nemáte zbytkový alkohol. A nenechte se vyprovokovat spolujezdcem k agresivní jízdě. Vcelku rozumné rady mají mladým začínajícím řidičům připomenout, jak se chovat za volantem. Leták s jakýmsi desaterem nazvaný Bezpečně na startu je určený právě jim.  Připravilo ho ministerstvo dopravy a Besip ve spolupráci s Českou asociací pojišťoven a přiznává, že se při jeho tvorbě inspirovalo mimo jiné britskou praxí. Dostane ho každý nový řidič přímo na přepážce společně s řidičským průkazem. Ročně získá oprávnění zhruba sto tisíc nových žadatelů. Osvěžit si pravidla by mohli nejen nezkušení řidiči, ale i ti s dlouholetou praxí. Třeba telefonování za jízdy je poměrně častým řidičským nešvarem. Víte ale zcela přesně, jak se zachovat při dopravní nehodě? Projděte si všech deset rad v galerii.

projít na článek

SVS - leták Amp

Státní veterinární správa - leták k africkému moru prasat

projít na článek

AKČNÍ LETÁK nábytek Komfort

 VÝPRODEJOVÝ LETÁK NÁBYTKU platný do 31.3.2022 !!!! The post AKČNÍ LETÁK nábytek Komfort appeared first on Nábytek Iveli.

projít na článek

AKČNÍ leták nábytku

Platnost letáku do 10.10.2021 The post AKČNÍ leták nábytku appeared first on Nábytek Iveli.

projít na článek

Kvartální leták Partner 4 Office leden – březen 2023

Leták je platný na období od 1.1. do 31.3. 2023 Kopírovací papír Unicopy za 119 Kč bez DPH. Kopírovací papír Xerox Transit nebo Xerox Business s DÁRKEM! Vyberte si zboží z letáku a obdržíte od nás dárky dle vlastního výběru při objednávce nad 2.0

projít na článek

Kvartální leták Partner 4 Office duben – červen 2023

Leták je platný na období od 1.4. do 30.6. 2023 Kopírovací papír Image Volume za 109 Kč bez DPH. Kopírovací papír Image Business nebo Data Copy s DÁRKEM! Vyberte si zboží z letáku a obdržíte od nás dárky dle vlastního výběru při objednávce nad 2.

projít na článek