Parksová v Lyonu slaví první triumf. Ve finále skolila i Garciaovou

WTA LYON - Alycia Parksová v Lyonu dotáhla svůj životní turnaj až na samotný vrchol. 22letá Američanka, která si na okruhu WTA zahrála jediné čtvrtfinále, ve finále porazila 7-6 7-5 domácí světovou pětku a vítězku loňského Turnaje mistryň Caroline Garciaovou, neporazitelnost v hale protáhla na 15 zápasů a po nejcennějším skalpu slaví premiérový titul.

projít na článek

Lin Zhu poprvé vyhrála turnaj WTA. Životní formu v titul přetavila v Thajsku

WTA HUA HIN - Lin Zhu proměnila svou životní formu v premiérový triumf na turnaji WTA. 29letá Číňanka slaví v thajském Hua Hin, kde ve svém prvním finále porazila 6-4 6-4 Ukrajinku Lesju Curenkovou.

projít na článek

Jana školila copy v laserovém centru v Dolních Břežanech

O Dolních Břežanech se hodně mluví. V moderních budovách v samotném srdci městečka jsou skryté výkonné lasery. V místní kantýně, kde vaří skvělé kafe a pečou domácí chleba, slyšíte často angličtinu. Jana ze SIDI Media to ví proto, že tu školila. I pracovn

projít na článek

Finále MOL Cup 2023: otázky a odpovědi

O nejprestižnější tuzemskou pohárovou trofej se utkají ve středu 3. května v pražské epet Areně Sparta a Slavia. Přímý přenos z letošního finále odvysílá ČT sport. Finále začne v 19:00.

projít na článek

Němcová je mistryní světa ve sprintu. Češi si z Augsburgu odváží šest medailí

Převzato z https://www.kanoe.cz Napsal Anna Hrbáčková dne 11. červen 2023. Čtyři individuální a dvě hlídkové medaile vybojoval český tým sjezdařů na divoké vodě na světovém šampionátu v Augsburgu. Zlato na kajaku a bronz na singlu slaví Marie Němcová, s

projít na článek

Finále

Finále Datum: 14.6.2013 Hřiště "A" Pořadatelská služba: AC Dárečci Domácí Hosté Sedliště 6 : 0 FLA - FLA

projít na článek