Podzimní Vltava z Kamýka do Štěchovic 1943

Podzimní řeky mají zvláštní kouzlo a nostalgii. Zbarví se listí, utichne ptačí zpěv, zmizí skupinky cákajících se výletníků. Člověk je na vodě sám se svými myšlenkami, ideální příležitost k vyčistění hlavy

projít na článek

Podzimní stezka

Nemáte plány na víkend?  Mrzí vás, že jste nestihli podzimní stezku?  Nesmutněte, pořádně se oblečte a vydejte se prozkoumat hmyzí svět. Podzimní stezku prodlužujeme až do pondělí 27.11.2023. Vyplněné kartičky pak můžete nosit do pátku 1.12.2023.

projít na článek

19. 9. 2023 Podzimní srdíčkové dny

Projektu pro pomoc vážně nemocným dětem se účastní studenti 2. ročníku. The post 19. 9. 2023 – Podzimní srdíčkové dny first appeared on Obchodní Akademie Lysá nad Labem.

projít na článek

Podzimní sousedský bazárek

Bazárek Podzim The post Podzimní sousedský bazárek appeared first on Prostřední Poříčí.

projít na článek

Podzimní semestr začíná (Ámos 11/2021)

Podzimní semestr začíná (Ámos 11/2021) Léto je pomalu za námi a vracíme se do obvyklého pracovního rytmu. Společně s Vámi doufáme, že celková situace bude poněkud příznivější, než v období minulém. Vzdělávání v otevřených i podnikových kurzech smí pokračo

projít na článek

Naděje ukončil Čínovský okruh

V poměrně složité situaci nastupoval tým Racing21 ke startu 30. Vltava Historic Rallye, druhého podniku seriálu FIA European Historic Rally Championship.

projít na článek