POHLED: Chytá formu a říká si o návrat do NHL. Vrána se na farmě Detroitu rozjíždí

Šestadvacetiletý Jakub Vrána prožívá na farmě v Grand Rapids úspěšné období. Český útočník, který v této sezoně skončil v asistenčním programu NHL, pravidelně boduje, střílí góly a pomáhá tamním Griffins k posunu tabulkou AHL. Rozpaky z jeho návratu, během něhož skončil na waiver listu při definitivním přeřazení na farmu, jsou ta tam.

  • Web: NHL.CZ
  • Aktualizace: 7.2.2023
projít na článek

Lin Zhu poprvé vyhrála turnaj WTA. Životní formu v titul přetavila v Thajsku

WTA HUA HIN - Lin Zhu proměnila svou životní formu v premiérový triumf na turnaji WTA. 29letá Číňanka slaví v thajském Hua Hin, kde ve svém prvním finále porazila 6-4 6-4 Ukrajinku Lesju Curenkovou.

projít na článek

Novela zákoníku práce na obzoru (Ámos 8/2018)

Novela zákoníku práce je na obzoru. Víte, co se chytá? Jaká bude výše minimální mzdy a zaručené mzdy? Jaké nastaly úpravy pracovně-lékařských prohlídek? Odpovědi na tyto dotazy se dozvíte na školení Pracovní právo a personalistika v roce 2019. Zdroj

projít na článek

Svatba Kačina zámecká kaple

Fotografovali jsme svatební přípravy nevěsty a ženicha v Kolíně, poté průběh svatebního obřadu a skupinové portréty na zámku Kačina u Kutné Hory a následně dění na svatební hostině v hotelu Na Farmě v Choťovicích. Zdroj

projít na článek

Najdi a vyhraj! (05/2023)

Pálí Vám to? Dnes bych Vám chtěl připomenout, že pokud chcete udělat formu na léto, budete s tím nejspíš muset začít dřív než v červnu.

projít na článek

Jihočeské těžké tratě budou opět v jarním hávu

Předpověď počasí naznačuje, že návrat českokrumlovské soutěže do jejího tradičního termínu bude doprovázen také jejím tradičním májovým počasím.

projít na článek