Přijďte s námi do Centralu oslavit den linky 112!

V sobotu 11. 2. zavítají do kladenského obchodního centra Central po dvouleté pauze opět středočeští hasiči. Tentokrát ovšem nebudou sami, neboť přijedou i s policisty. V den, kdy je datum tvořeno dvěma jedničkami a dvojkou, což dohromady dává číslo 112, chtějí společně s veřejností oslavit evropský svátek tísňové linky a zároveň ukázat něco ze své práce.

projít na článek

DEN PRO RODINU

Dne 23. 5 . 2019 se bude naše organizace prezentovat v rámci akce ,,DEN PRO RODINU". Přijďte se za námi podívat.

projít na článek

Optimals Oriflame

Zbavte se JEMNÝCH LINEK! Od našich 30 let se začínají objevovat první vrásky způsobené obličejovou mimikou. Nová relaxační maska ihned redukuje viditelnost jemných linek, zjemňuje a vyhlazuje pleť. Voňavá pleťová maska Optimals Time Relax

projít na článek

Tradiční opékání „selete“ na zámku

Zveme vás na opékání „selete“ na zámku, v pátek 23. června 2023 hudba, tanec a zábava, přijďte ochutnat sele a pobavit se s námi!

projít na článek

Stavební veletrh FOR ARCH

Přijďte se za námi podívat na exkluzivní stavební veletrh For Arch. Konat se bude 20.-20.9. v PVA Expo Praha. Na našem stánku vás navíc čeká překvapení v podobě mimořádné slevy pro nákup sortimentu Chuděj na e-shopu!

projít na článek

Gelové oční linky Oriflame Beauty Studio Artist

Tyto profesionálně vyvinuté oční linky s gelovým složením zajistí skutečně precizní linku. Dlouhotrvající intenzivní odstín s rovnoměrným krytím vydrží až 24 hodin. Se zkoseným štětečkovým aplikátorem pro bezvadnou aplikaci. 3 g Kód:26531 Pouze dnes (16.1

projít na článek