Retro: Vaječná smaženka na chleba? I vaječný řízek z bufetu měl svou normu

Vaječný řízek zdobený, ČSN 61201. • Vaječný řízek na chlebu je jeden z rudimentů socialistické studené kuchyně. • Studené kuchyně? • Vaječný řízek se přece smažil! • Zdoben hořčicí, okurkou [] The post Retro: Vaječná smaženka na chleba? I vaječný řízek z bufetu měl svou normu first appeared on MAKOVÁ PANENKA.

projít na článek

Nový provozovatel bufetu

Vítáme na naší poliklinice nového provozovatele bufetu Farmářský Krám: Jak mnozí z Vás již zaznamenali, náš bufet má nového provozovatele, je jím Farmářský Krám s.r.o. Jejich prodejnu na Baťově řada z Vás zná, část toho sortimentu je v nabídce i v našem b

projít na článek

RETRO MUSIC TV

30.3.2010 zahájila vysílání Retro Music Television Retro Music TV míří do základní nabídky Skylinku a Cs linku -Digital, ale v kompresním formátu Mpeg 4, což znamená, že jej uvidí zákazníci s novým přístrojem DVB-S2.

projít na článek

RETRO TANČÍRNA

Václav Marek & his   BLUE STAR  Živá hudba - retro kostým vítán! Swing, blues, hudba 30. a 40. let 20. století.  

projít na článek

Každý chleba je tragickým příběhem obilí, které se mohlo stát pivem

Cedule před restaurací: Každý chleba je tragickým příběhem obilí, které se mohlo stát pivem, ale nevyšlo to. Happy endy točíme uvnitř. The post Každý chleba je tragickým příběhem obilí, které se mohlo stát pivem first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Šéf festivalu JamRock: Příští rok se bude lámat chleba

Libor Pavlata je písničkář, textař a skladatel, dlouholetý člen Akademie populární hudby, ale také zakladatel festivalu JamRock v Letohradě. Připravuje se jeho 15. ročník a podle slov jeho šéfa se v něm bude lámat chleba. Pořadatele totiž trápí všeobecná

projít na článek