Rozhovor s Vítězem naší soutěže je online! 

Truckeři a Truckerky je to tady, kdo si nestihl koupit naše dvojčíslo, může si přečíst rozhovor zde. [See image gallery at www.truckmagazin.cz]The post Rozhovor s Vítězem naší soutěže je online!  first appeared on Truck Magazín.

projít na článek

Rozhovor s Truckerkou Janou je online!

V dalším čísle jsme se vrátily zpátky v čase a vyzpovídaly jsme Truckerku Janu Duchoslavovou, která už jenou u nás kdysi rozhovor měla. [See image gallery at www.truckmagazin.cz]The post Rozhovor s Truckerkou Janou je online! first appeared on Truck

projít na článek

Rozhovor s mladou Truckerkou Míšou je online

Dnes tu pro Vás máme další rozhovor. Na naše otázky odpovídala mladá Truckerka Míša, která se jistě za volantem neztratí! [See image gallery at www.truckmagazin.cz]The post Rozhovor s mladou Truckerkou Míšou je online first appeared on Truck Magazín.

projít na článek

Jak to všechno začalo

„Náš příběh a příběh naší firmy Bezlepík, byl ze 78 nominovaných a přihlášených příběhů vybrán mezi 8 nejlepších podnikatelských příběhů a z nich dostal od čtenářů v ČR nejvíce (28,6%) hlasů. Stalo se na galavečeru nejprestižnější soutěže EY Podnikatel ro

projít na článek

Rozhovor Generálního ředitele

Rozhovor Generálního ředitele Ing. Pavla Kováře pro Český rozhlas Radiožurnál.  Poslechněte si, co Kovosvit chystá pro pomoc Ukrajině. V rozhovoru uslyšíte i jak náš podnik na situace reaguje a jaký na něj má dopad.

projít na článek

Výherci vánoční soutěže Terno

Každý, kdo nakoupil v období od 27.10. do 24.12.2021 v supermarketech Terno nad 1000 Kč, se mohl zúčastnit Vánoční soutěže o osobní automobil Škoda Fabia NEW Ambition a 13 poukazů na nákup v Ternu v hodnotě 10 000 Kč. Všem výhercům srdečně gratulujeme!

projít na článek