Suplovací pohotovost jako činnost NPČ

Vážení zaměstnanci, pokud používáte Grafický rozvrh hodin (škola používá Nadstandardní funkci „Evidence pracovní doby“), můžete si nově zvolit další typ Nepřímé pedagogické činnosti – Suplovací pohotovost. Nabídka se vám zobrazí tehdy, když máte vybrané Místo výkonu NPČ: na pracovišti. Více v článku Rozvrhy hodin NPČ.

projít na článek

Václav Lukeš Zemní práce a zemědělská činnost

Firma David Lukeš nabízí služby v oblastech: - veškeré zemní a výkopové práce (povrchové úpravy, základové desky, ploty,...) - stavební činnost (podkroví, půdní vestavby,…) - sanační práce - zámková dlažba - zimní údržba komunikací - autodoprava - zemědě

projít na článek

Chytře na chytrá zařízení aneb studenti učí seniory

Těžko byste hledali větší odborníky na chytré telefony, než jsou žáci. Jejich rychlost, pohotovost a obratnost při práci se smartphony je bezkonkurenční. A tak to ani nemohl být nikdo jiný než studenti, kdo přijal roli lektorů ve vzdělávání seniorů.

projít na článek

Stejná ordinační doba i o prázdninách

Během letních prázdnin bude ordinační doba i pohotovost beze změn. Prosíme jen o větší trpělivost v době, kdy bude někdo z našeho týmu na dovolené. Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové prázdniny plné dobrodružství a krásných zážitků.

projít na článek

Informace k zahájení studia obor veřejnosprávní činnost (distanční forma) pro rok 2023/2024

Informační schůzka pro studenty distanční formy studia, pro rok 2023/2024, se bude konat dne 21.9.2023 a to ve 14.00 hod pro vyšší ročníky (2.,3.,4.ročník) a ve 14.30 pro studenty prvního ročníku. Učebna č. 16. Pokud se schůzky nebudete moci zúčastnit, ve

projít na článek

Stoprocentní úspěch studentek v SOČ

Středoškolská odborná činnost je letos pro naše gymnázium ve znamení stoprocentního úspěchu.

projít na článek