Test procesoru AMD Ryzen 7 7700X: Osmijádrový Zen 4, kterému Intel srazil hřebínek s Core i7-13700K

Oproti svojim predchodcom (R7 5800X i R7 5700X) má vo všetkom jasne navrch, chvíľu vo svojej cenovej kategórii nemal skoro konkurenciu.

projít na článek

5 nejlepších procesorů Test a recenze

Procesor je tvrdě pracujícím mozkem počítače, sídlem jeho výpočetní kapacity. Při výběru počítače, ať už notebooku nebo stolního PC, ale samozřejmě i mobilních přístrojů, byste měli procesoru věnovat mimořádnou pozornost. V dnešním článku se zaměříme práv

projít na článek

Apple představil aktualizaci iMac 27

Apple aktualizoval svoji řadu iMac 27, která nyní obsahuje procesory Intel desáté generace, pouze SSD disky, vylepšenou grafiku a proprietární čip T2. Varianty dostupných procesorů Intel začínají na šestijádrovém i5 s taktovací frekvencí 3.1 GHz, přes

projít na článek

Nejlepší notebooky roku 2023 srovnání a recenze

V roce 2023 se trh s notebooky neustále vyvíjí a nabízí stále nové a inovativní technologie. Vybrat ten správný notebook může být pro mnoho uživatelů složitý úkol. Proto jsme pro vás připravili srovnání a recenze nejlepších notebooků roku 2023.

projít na článek

CELSIUS X - nové herní PC pro náročné

CELSIUS X3/X5 jsou nová herní PC pro náročné uživatele, vybavená čtyřjádrovým procesorem Intel® Core™ i7 920. Ocení je zákazníci, kteří požadují vysoký výkon bez kompromisů.

projít na článek

Budíček pro GeForce a Radeony? Intel zlevnil Arc A750 na 6500 Kč, ovladače hodně posunuly výkon

Intel začíná zlevňovat svá herní GPU a mohl by tím spustit konkurenční boj v tristně zanedbaném trhu dostupných grafik.

projít na článek