V novém roce vSemilech každý pátek

V roce 2023 upravujeme provozní dobu vporadně vSemilech. Od ledna bude otevřena každý pátek vdobě od 9 do 17 hodin. Provoz ostatních mimolibereckých poraden zůstává beze změn av roce 2023 vnich budou konzultace probíhat vnásledujících časech: Jablonec nad Nisou: pondělí, úterý 9 až 17, středa 9 až 15 hodin. Semily: druhý ačtvrtý čtvrtek vměsíci 9 [] The post V novém roce v Semilech každý pátek first appeared on ADVAITA, z. ú..

projít na článek

Rozšíření provozní doby vSemilech

Od září vnaší semilské poradně upravujeme provozní dobu tak, že konzultace probíhají každý čtvrtek svýjimkou třetího vměsíci, kdy konzultovnu využívá jiná služba. Více informací oporadnách pro lidi řešící problémy spojené sužíváním návykových látek čijiný

projít na článek

Provozní změny v novém roce

Upozorňujeme na provozní změny s platností od 1.2.2019: - úprava ceníku některých vyšetření (podrobně viz Ceník) - změnu v obbjednávání vyšetření: pro objednání se k vyšetření v naší ambulanci používejte výhradně následující kontakty: telefon: 730 171 2

projít na článek

Vánoce

Klidné prožití vánočních svátků a v novém roce jen to dobré  přeje VOŠ a SOŠ Roudnice n. L.

projít na článek

Státní svátek 17. listopadu

Oznamujeme, že v pátek dne 17. listopadu 2023 budou kanceláře pohřební služby v Novém Jičíně i v Hranicích zavřené. Služby pro převozy zemřelých budou fungovat beze změn, nepřetržitě.

projít na článek

Alergici POZOR!!!

Zdravím v novém roce, s přáním zdraví, štěstí a radosti připomínám všem jarním a letním alergikům zimní desenzibilizaci :-), až nám pořádně zamrzne a snad za chvíli i nasněží.

projít na článek