Věrnostní karty vlasového studia Změnaklepšímu pro naše věrné Dlouhovlásky

Pro naše věrné Dlouhovlásky jsme ve vlasovém studiu Změnaklepšímu připravili od roku 2023 novinku věrnostní slevové karty Pokud máte zájem dozvědět se více, kontaktujte prosím naše manažerky na tel. 778 005 066, popř. skrze kontaktní formulář MÁM ZÁJEM Těšíme se na Vás The post Věrnostní karty vlasového studia Změnaklepšímu pro naše věrné Dlouhovlásky appeared first on Dlouhovláska.

projít na článek

Několik věcí, které jste o Dlouhovlásce doposud určitě nevěděli (a možná ani vědět nechtěli :-D )

Jsme si určitě vědomi toho, že tímto videem asi žádné nové klientky nenalákáme V dnešním pokecu se nám Petr zakladatel vlasového studia Změnaklepšímu® od Dlouhovlásky® snažil trochu přiblížit historii Dlouhovlásky® a práskl i několik věcí, které jste o

projít na článek

Tipy, jak vám věrnostní karty mohou ušetřit spoustu peněz

Jak letos ušetřit poměrně dost peněz, když všichni budeme muset sáhnout hlouběji do peněženky? Jedním ze způsobů jsou věrnostní karty. Jaké odměny, slevy či jiné výhody nám značky z různých segmentů nabízejí?

projít na článek

Povídání o parukách s Kačkou

Kačka je skutečně dlouhodobou fanynkou a věrnou klientkou našeho vlasového studia, proto jsme si dovolili Kačku pozvat na krátký rozhovor, ve kterém nám popsala své zkušenosti s parukami a svěřila se i kdy a proč paruky nosí.… The post Povídání o parukách

projít na článek

"Naše nevěsty" na facebooku

NEW: ...fotografie nevěst, které se svěřily do rukou našeho studia a my měli tu čest je učesat a nalíčit v jejich významný den. (pro otevření klikni na logo facebooku)

projít na článek

Přidejte se k nám

Naše studio shání do svého týmu manikérku a kadeřnici.Pro více informací se obraťte na majitelku studia Ivetu – tel. 777 560 484 Článek Přidejte se k nám se nejdříve objevil na STUDIO ITTA.

projít na článek