Vyhledávání článků Nápovědy pomocí našeptávače pod Hlavním menu

Vyhledávací pole s našeptávačem (v levém sloupci pod menu) můžete nyní využívat i k hledání v Nápovědě. Můžete si zadat první písmenka hledaného textu, klíčová slova nebo hledat s vybranou možností Cokoli v rozbalovacím seznamu, která vás odkáže na stranu Hledat. Na této straně se zobrazí hledaný výraz a po kliknutí na jeho Nadpis se dostanete do Nápovědy. Např. chcete najít článek nebo články o třídní knize pro individuální výuku. Začnete psát „třídní“, již se zobrazí rozbalovací seznam s možnostmi. Na 1. místě je název Třídní kniha pro individuální a skupinovou výuku. Strana „Hledat“ obsahuje oznámení k nalezeným výskytům. V tomto případě u řádku Nápověda (pro hledaný výraz Třídní kniha pro individuální a skupinovou výuku – nalezen 1 výskyt v nápovědě). Viz článek Vyhledávání článků Nápovědy pomocí našeptávače pod Hlavním menu.

projít na článek

Fulltextové vyhledávání v gridech

Fulltextové vyhledávání v aktivním sloupci („*“) bylo rozšířeno o fulltextové vyhledávání ve všech sloupcích („/“).

projít na článek

Houbové menu

Rádi bychom Vás pozvali od 21. 9. na houbové menu. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na vás. Článek Houbové menu se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek

Zimní menu

Rádi bychom Vás pozvali na zimní menu od 17. ledna 2024. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na Vás.     Článek Zimní menu se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek

Letní menu 2023

Rádi bychom Vás pozvali na letní menu, které servírujeme během letních prázdnin. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na vás. Článek Letní menu 2023 se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek

Retro menu 2023

Rádi bychom Vás pozvali na retro menu, které servírujeme během května až června 2023. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na vás. Článek Retro menu 2023 se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek