1. Kolo krajského přeboru staršího žactva

5. května jsme zavítali opět do Uherského Hradiště. Letos nás poprvé přivítalo teplé počasí, škoda jen stabilního protivětru na sprinterských tratích. Na závody vyrazily dvě malé výpravy z AK Kroměříž pod vedením Mgr. Vítězslava Tesaříka a Petra Osiny.

projít na článek

I. kolo Krajského přeboru družstev staršího žactva (Zlín)

Ve středu 2.6. se naše družstvo žáků a žákyň zúčastnilo I. kola Krajského přeboru družstev staršího žactva, které se konalo ve Zlíně, na Stadionu Mládeže. Trenérům Vojtovi Březkovi a Petru Hudečkovi se podařilo sestavit obě družstva a seznámit je se soutě

projít na článek

2. kolo - Krajský přebor staršího a mladšího žactva Zlínského kraje

Včera proběhlo v Uherském Hradišti 2. kolo Krajského přeboru žactva. Výsledky naleznezte uvnitř článku.

projít na článek

2. kolo KP ZK družstev mladšího žactva

Ve čtvrtek 8.6. se v Holešově uskutečnilo 2.kolo Krajského přeboru družstev mladšího žactva. Zúčastnili se ho i naši mladí atleti a atletky, v hojném počtu a dali o kroměřížské atletice vědět i v této kategorii. Děkujeme za předvedené výsledky, za vynalož

projít na článek

Našim žákyním se na krajských přeborech v Uherském Hradišti velmi dařilo!

Dne 14.května se v Uherském Hradišti konalo 2. kolo krajského přeboru družstev žactva a zároveň i Krajský přebor žactva v atletice. A v obou případech se našim žákyním dařilo!

projít na článek

Naši žáci a žákyně mají za sebou 1.kolo Krajského přeboru ZK

Naše družstva mladších a starších žáků-žaček mají za sebou 1.kola Krajského přeboru, která se konala tento týden v Uherském Hradišti. A nevedli si vůbec špatně.

projít na článek