1.všeukrajinský seminář o zdravotní problematice koní

V jednom z největších koňských klubů na Ukrajině,v městě Žaškiv, uspořádala firma Bioveta Ukrajina ve dnech 29.-31.10. 2021 za účasti velvyslance České republiky v Ukrajině pana Radka Matuly, 1.všeukrajinský seminář o zdravotní problematice koní.

projít na článek

Maximalizuj tržby z ubytování díky dynamické tvorbě cen

Pro naše členy, certifikovaná zařízení Prázdniny na venkově a členy Asociace soukromého zemědělství jsme připravili online seminář se špičkou v oboru Radkou Telyčkovou. Setkáme se 11.12. 2023 od 9.00 - 13.00. I když se Radka převážně věnuje problematice h

projít na článek

BioEquin F, injekční suspenze pro koně

Vakcína k aktivní imunizaci koní proti chřipce koní za účelem redukce klinických příznaků a vylučování viru po infekci virem chřipky koní.

projít na článek

Bioveta partnerem konference Biotechnologie v reprodukci koní

Ve dnech 15.-16. října se sešla v hřebčíně Stado Ogierów Książ početná skupina veterinárních lékařů - specialistů na nemoci koní, ale také chovatelů koní z Polska a zahraničí.

projít na článek

Všeukrajinský summit hlavních chovatelů drůbeže, prasat a skotu

I přes válečný stav na Ukrajině se konal dne 11.11. 2022 v Kyjevě Všeukrajinský summit hlavních chovatelů drůbeže, prasat a skotu. Na tomto dlouho očekávaném setkání zazněly hlavní cesty rozvoje jednotlivých oblastí živočišné politiky, jako zárodek rekons

projít na článek

Pozvánka na seminář SP SZP

Pozvánka na seminář SP SZP zaměřené na 1. kolo příjmu žádostí pro Olomoucký a Zlínský kraj Více informací v detailu The post Pozvánka na seminář SP SZP first appeared on Malá Bystřice.

projít na článek