10 let založení společnosti

Na jaře r.2005 oslavila naše společnost 10 let úspěšné činnosti od založení. Oslava proběhla na bobové dráze na Proseku, za účasti našich významných zákazníků.

projít na článek

20 let založení společnosti

V dubnu 2015 oslavila naše společnost 20 let úspěšné činnosti od jejího založení. Při této významné události uspořádala společnost pro své zaměstnance, významné zákazníky a obchodní partnery divadelní představení Caveman v divadle U Hasičů.

projít na článek

31 LET OD ZALOŽENÍ SPOLEČNOSTI

Dne 5. srpna 2024 jsme si připomněli 31 let od založení naší společnosti. Od roku 1993 jsme se vypracovali na předního dodavatele průmyslových tepelných zařízení v Česku a na Slovensku. Tento významný milník nám umožňuje nejen ohlédnout se za dosavadní ce

projít na článek

Setkání energetiků

Auditoři CQS se na pozvání klienta zůčastnili akce Setkání energetiků pořádané Teplárnou Strakonice a.s. při příležitosti 60. výročí založení podniku a 20. výročí založení akciové společnosti. V rámci konference přispěla Ing. Švarcová svojí přednáškou n

projít na článek

Oslava 20. výročí založení CQS

Dne 25. dubna 2013 s námi naši zákazníci, auditorky, auditoři a hosté v Břevnovském klášteře oslavili 20. výročí založení CQS – Sdružení pro certifikaci systémů jakosti.

projít na článek