10. VELKÝ CELOSTÁTNÍ SRAZ KOLOBĚŽKÁŘŮ

Stále se rozrůstající skupina vyznavačů koloběžek se sejde již po desáté a užijí si soutěže zručnosti, spanilou jízdu, ukázky muscherů, večerní koncert i překrásný ohňostroj. Pro diváky budou opět nejatraktivnější skoky do vody. Odvážlivců předvést tento nebezpečný kousek stále přibývá. Účastníci i diváci budou mít možnost zapůjčení koloběžek od firmy Kostka.

projít na článek

Tak to byl 10. sraz SiemensManie

Sraz SiemensManie, tradiční událost pořádaná jednou ročně. Letos ale v něčem unikátní – konal se totiž jubilejní desátý sraz. Co se tam dělo? Čtěte dále a dozvíte se více…

projít na článek

Tak to byl 13. sraz SiemensManie

Již 26. listopadu / novembra se uskuteční v pořadí už 14. sraz SiemensManie. Proto by se slušelo připomenout, jaký byl průběh předchozího 13. srazu.

projít na článek

Tak to byl 12. sraz SiemensManie

Opět je tu podzim, který je již tradičním obdobím všech příznivců mobilních telefonů Siemens. Ano, blíží se čas dalšího srazu. A jaký byl minulý 12. sraz SiemensManie? Dočtete se v následujícím článku...

projít na článek

12. sraz SiemensManie

Termín zvolen! Již za čtrnáct dní se uskuteční další sraz SiemensManie. Nenechte si ho ujít. Místo a další podrobnosti naleznete v tomto článku.

projít na článek

13. sraz SiemensManie

Již za čtrnáct dní se uskuteční další sraz SiemensManie. Nenechte si ho ujít. Místo a další podrobnosti naleznete v tomto článku.

projít na článek