100 objednávek za 30 dní?

E-shop Danapo.cz se specializuje na prodej nového a použitého zboží. V jeho nabídce najdete pestrou nabídku produktů, od oblečení přes drogerii až po nářadí.

projít na článek

Termín objednávek s doručením do Vánoc a uzavření Salonu vín a NVC v 2023

Poslední možnost navštívit Salon vín s expozicí vín v roce 2023 a víno ze Salonu s 15% slevou jako dárek!

projít na článek

Expedice objednávek

Vážení obchodní partneři, dovolujeme si Vás upozornit, že dne 29. 9. 2023 bude společnost Chuděj, s.r.o. uzavřena. Objednávky, které budou doručeny 27. 9. 2023 po 9.00 hodině budou expedovány v pondělí 2. 10. 2023.

projít na článek

Zjednodušte si práci a zautomatizujte svůj e-shop

V současné době už není pochyb o tom, že automatizace e-shopů je základ. Pokud denně řešíte přes desítky objednávek, je rozhodně na místě se o tuto oblast zajímat. V tomto článku vám proto názorně přiblížím možná řešení, a to nejen pro oblast logistiky.

projít na článek

Google Analytics 4 je tady!

Google Analytics (GA) je analytický nástroj z dílny Google, známý pod názvem Universal. Ten umožňuje jednoduše zjistit nejdůležitější data o webu či e-shopu, ať už se jedná návštěvnost a zobrazení stránek, měření hodnot objednávek nebo třeba odkud přicház

projít na článek

Start odměn v Taxi Liftago, aktuální informace zaslané firmou

Tuto aktualizaci provedu tak trošku netypicky a to, že sem zkopíruji co poslal firma za informace, myslím, že to tak bude nejlepší. ,,Okamžik, na který netrpělivě čekáte, je tu: Od 26.8. začíná Liftago rozdělovat odměny za jízdy uskutečněné v rámc

projít na článek