12H Brno bude v květnu!

Vytrvalostní závod 12H Brno se vrací na Masarykův okruh. Po testu s 24 hodinovým závodem se vytrvalostní série 24H Europen Champinoship vrací do Brna ve dnech 23. až 25. května 2019. Nizozemský promotér CREVENTIC na okruhu Spa-Francorchamps v belgických Ardenách využil poslední kolo série 2018 European Championschip, aby zveřejnil závodní kalendáře pro 2019.

projít na článek

Visegrad 4 Grand Prix Czech Republic: Brno - Mikulov - Brno

Přípravy 2. ročníku mezinárodního cyklistického závodu Visegrad 4 Grand Prix Czech Republic: Brno - Mikulov - Brno jsou v plném proudu. Do startu obnovené klasiky na trase z Brna do Mikulova a zpět zbývá necelý měsíc. Pořadatelé z Favoritu Brno navážou na

projít na článek

Brno bude hostit mezinárodní turnaj ve futsalu pro nevidomé

Brno bude o víkendu 28. a 29. dubna vůbec poprvé hostit zápasy Středoevropské ligy futsalu pro nevidomé. V závěrečném kole se rozhodne o celkovém vítězi 2. ročníku mezinárodní soutěže. Mezi sebou se utkají hráči z pěti týmů a tří zemí. Domácí celek Avoy M

projít na článek

České a zahraniční hvězdy na startu Brno - Mikulov - Brno

28 týmů z Česka a zahraničí je přihlášeno k závodu Brno - Mikulov - Brno. Kompletní česká špička se utká s celky z Polska, Rakouska, Slovinska, Itálie, Slovenska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Litvy a Izraele.

projít na článek

Mc Donalds Brno Morávka

Restauraci Mc Donald's Brno Morávka najdete na adrese Heršpická 7 - M Palác, Brno, 639 00

projít na článek

Uzavření archivu

Z provozních důvodů bude archiv Archeologického ústavu AV ČR, Brno v pátek 7. 10. uzavřen. Děkujeme za pochopení. The post Uzavření archivu first appeared on Archeologický ústav AV ČR, Brno.

projít na článek