14. ročník soutěžní Ekokonference: ŠETRNÍ K PŘÍRODĚ…

Dne 28. 11. 2023 proběhl na Gymnáziu Olgy Havlové v Ostravě Porubě 14. ročník soutěžní Ekokonference zaměřený na badatelské aktivity v oblasti životního prostředí.

projít na článek

13. ročník soutěžní přehlídky Mládí a Bohuslav Martinů

Ve dnech 25.-27. dubna 2023 se konal 13. ročník soutěžní přehlídky Mládí a Bohuslav Martinů. Naši studenti si vedli skvěle. Zlaté pásmo: Petr Koudelka – violoncello, posluchač 3. ročníku ze třídy prof. Kamila Žvaka Marie Kořenková – klavír, posluchačka

projít na článek

23.6.2012 se koná 4. ročník Kalivodského hůlkování

V sobotu 23.6.2012 se koná 4. ročník Kalivodského hůlkování v krásné džbánské přírodě, start mezi 9-10 od pohostinství v Kalivodech.

projít na článek

Vítězem premiérovém The Most CLASSIC se stala krásná Alfa Romeo

Klasické automobily, soutěžní jízdy pravidelnosti, poutavé přednášky a skvělá atmosféra charakterizovaly premiérový ročník The Most CLASSIC, který se na mosteckém autodromu konal tuto sobotu.

projít na článek

Rallye Prague Revival 2016

První soutěžní sekcí letošního, šestého ročníku Rallye Prague Revival byla již tradiční Show Section - Hippodrom na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli. A bylo se opravdu na dívat! Legendární soutěžní automobily minulých let se zde předváděly ve skvělé

projít na článek

Šumavská 30

3. ročník otevřených závodů "Šumavská 30" v běhu na lyžích pro děti i dospělé v překrásné šumavské přírodě okolo obce Nová Pec ve fotografiích Jindry Řeháčkové.

projít na článek