17.9. - pohyb cen

Po dlouhé době můžeme pozorovat významnější pohyb cen na zlatě i stříbře. Optimistická nálada na trzích a silnější koruna srazila cenu zlata během 48 hodin z 1246 na 1211 Kč/g (-2,8%), a stříbro dokonce z 16,48 na 15,68 Kč/g (-4,8%). Aktuálně (17.9. 12:00) zlato 1218 a stříbro 15,91 Kč / g.

projít na článek

DKK

DKK neboli dysplazie kyčelních kloubů je vývojové onemocnění, na kterém se podílí celá řada faktorů vnitřních (genetická predispozice) i vnějších (plemenná příslušnost, velikost zvířete, způsob výživy, rychlost růstu, pohyb).

projít na článek

Jak předcházet virózám za pomoci konopných produktů

Přichází zima a s ní často i virózy. Máme pro Vás rady, jak těmto nepříjemným chvílím předcházet. Pohyb na čerstvém vzduchu, konopné produkty, hodně vitamínů a odpočinek.

projít na článek

Nemoci mozku

Lidský mozek (encephalon) je řídící a integrační orgán nervové soustavy člověka. Řídí a kontroluje veškeré tělesné funkce, jako je činnost srdce, trávení, pohyb, řeč, ale i samotné myšlení, paměť či vnímání emocí.

projít na článek

6.1. - Novoroční pohyb cen

Začátek roku přinesl pokles cen zlata i stříbra. Pomáhá i posilující koruna. Na zlatě to znamená ceny na úrovni naposledy dosažené začátkem listopadu, stříbro za aktuální cenu bylo naposledy v září.

projít na článek

Natažený stehenní sval

Nedostatečné rozcvičení a následný zbrklý pohyb vedou k natažení stehenního svalu. K prevenci natažení svalů patří zahřátí a následné protažení před každým cvičením. Zásadně se tím sníží riziko nataženého svalu.

projít na článek