19. celostátní archivní konference

Ve dnech 16. 05. – 18. 05. 2023 proběhla v Pardubicích 19. celostátní archivní konference. Akce se konala pod záštitou ministra vnitra ČR Víta Rakušana, hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického, rektora Univerzity Pardubice Libora Čapka a primátora statutárního města Pardubic Jana Nadrchala.Konference včetně doprovodného programu se zúčastnili zástupci Státních oblastních archivů, Státních okresních archivů, ale i podnikových archivů a některých muzeí a vysokých či středních škol. Společnost PROMAN s.r.o. byla jedním ze sponzorů této akce a prezentovala zde své uskutečněné realizace. Sestavy regálů PROMAN s.r.o. mohou zlepšit a také usnadnit práci ve všech archivních provozech, jako jsou kartotéky, spisovny či archivy.Během konference byly účastníkům zodpovězeny jejich dotazy ohledně užitečnosti našich produktů. Informace, o které byl největší zájem, se týkaly zejména posuvných policových systémů, ale také dodávek doplňků regálových systémů, jako jsou nejrůznější zásuvky a dělítka.Konference byla přínosná načerpáním znalostí od odborníků a zajištění přehledu o inovacích z tohoto oboru. The post 19. celostátní archivní konference first appeared on Regály PROMAN.

projít na článek

Družicové metody vteorii apraxi. Pozvánka na 26.ročník konference vBrně

Ústav geodézie Fakulty stavební Vysokého učení technické vBrně zve na 26.ročník konference smezinárodní účastí. Konference Družicové metody vteorii apraxi se uskuteční vprezenční ionline formě ve čtvrtek 1.února 2024 vBrně. Na konferenci se může hlásit na

projít na článek

ZONER se zúčastnil konference eGovernment 2019

V minulém týdnu jsme se zúčastnili konference e-Government 2019 v Mikulově, kde se setkávají zástupci ministerstev, krajů, měst a obcí a probírají výzvy v oblasti elektronizace veřejné správy.

projít na článek

ZONER se zúčastnil konference Rok Informatiky

Koncem minulého týdne jsme se zúčastnili konference Rok Informatiky 2019 ve Slavkově u Brna, kde se setkávají zástupci ministerstev, krajů, měst a obcí a probírají výzvy v oblasti elektronizace veřejné správy.

projít na článek

Proběhl 15. ročník konference EWIC

Proběhl 15. ročník konference EWIC V prostorách Kongresového centra IKEM ve dnech 15.-17.3.2023 proběhl již 15

projít na článek

Hydrogen Days 2023

''Vodík – cesta k energetické nezávislosti'' V Praze se ve dnech 29.-31.3. konala 13. Mezinárodní konference vo

projít na článek