(19) Úsměv nezná hranic

Číslo projektu: JAK 19 Aktuální počet hlasů Gymnázium, Lipník nad Bečvou Název projektu: Úsměv nezná hranic Klíčová oblast proměny: rodina Komenského myšlenka: Komukoli prospěti můžeš, prospívej rád, možno-li celému světu. Sloužiti a prospívati je vlastnost povah vznešených. Anotace projektu: Cílem našeho snažení bylo, aby se všichni alespoň na nějakou dobu cítili dobře, příjemně, abychom my zapomněli na starosti a dokázali jsme najít společná témata. Při našich návštěvách v Domově seniorů jsme se velmi sblížili. Podařilo se nám lépe pochopit pocity mnohdy osamělých staroušků a také jsme si začali skutečně vážit práce ošetřovatelů. Zjistili jsme, že pracovat jako ošetřovatel musí být opravdové poslání. Interakce mezi mladými a seniory se povedla na výbornou a určitě budeme v těchto návštěvách pokračovat, i když v jiném složení a ve svém volném čase. Odkazy: Instagram The post (19) Úsměv nezná hranic appeared first on Komenský 2020.

projít na článek

Zařízení pro úsporu až 40 % energie většina domácností překvapivě ani nezná

Zařízení, které už je na trhu dlouhou řádku let a dokáže zajistit opravdu velké energetické úspory, mnoho domácností vůbec nezná a nevyužívá.

projít na článek

Městská knihovna Benešov vyhlašuje Literární soutěž Příběhy bez hranic

Městská knihovna Benešov (MKB) společně s místním Knihkupectvím Daniela vyhlašuje první ročník literární soutěže "Příběhy bez hranic" o nejlepší autorskou povídku libovolného žánru. Soutěž je určena pro všechny čtenáře i nečtenáře MKB, kteří rádi píší pří

projít na článek

MIYUKI DELICA - ROLLS-ROYCE mezi rokajlem

Rozšiřujeme nabídku o absolutně exkluzivní precizní japonský rokajl MIYUKI DELICA. Kdo ho zná, ví o čem je řeč. Pro ty, kdo ho nezná, máme jen jednu radu - vyzkoušejte ho! Praktické balení v luxusních plastových krabičkách. ...

projít na článek

Zámek Linhartovy

Linhartovský zámek se nachází v obci Město Albrechtice, jen malý kousek od polských hranic. Barokní stavba zaujme na první pohled nejen svou mohutností, ale i výraznou válcovitou věží.

projít na článek

Partneři

Certifikát pozemkové držby je pojištěn právní ochranou proti zpochybnění průběhu zpřesněných hranic pojišťovnou D.A.S. Pro evidenci, správu a údržbu movitého majetku i nemovitostí doporučujeme informační systém FaMa+ společnosti TESCO SW.

projít na článek