2+1 REZERVACE

ul. Krakovská, Ostrava  Hrabůvka Nabízíme k pronájmu luxusní byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 s lodžií. Byt s lodžií je situován v nízké zástavbě, je umístěn ve 4. patře čtyřpatrového domu. Byt o rozloze 56 m2 vč. lodžie prošel kompletní rekonstrukcí  koupelna s obklady a dlažbou, nové omítky, vešker rozvody elektřiny, vody, nové podlahy a dveře v celém bytě, nová luxusní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči atd. K bytu patří sklep a lodžie.  Dům se nachází v klidném, ideálním místě v blízkosti veškerých služeb, zdravotního střediska, školy, školky, sportovní haly, obchodů, ale i lesa s cyklostezkami, novými běžeckými tratěmi apod. Výborné napojení na MHD. V ceně nájmu je teplo, teplá i studená voda, stočné, osvětlení a úklid společných prostor domu a ostatní provoz domu. Je nutné zaplatit dvouměsíční vrátnou kauci a provizi pro RK ve výši jednoměsíčního nájmu. PENB není vyhotoven, dle zákona je uváděna energetická třída G. Doporučujeme prohlídku.  Cena: 12000,-Kč měsíčně + elektřina The post 2+1 REZERVACE appeared first on KAMOS.

projít na článek

Rezervace

Využijte možnost online rezervace! Stačí vyplnit formulář a čekat na potvrzení rezervace

projít na článek

On-line rezervace na Pneuservis

Níže si vyberte čas rezervace **Pneservisu** na určitou hodinu.

projít na článek

Osamělí písničkáři ve středu 16.3. v Praze na Kaštanu - Marka Míková, Jiří Smrž, Petr Linhart, Caine-mi

Těšíme se na Vás jako vždy, začínáme ve 20:00. Rezervace vstupenek:  http://kastan.unijazz.cz/program/rezervace/?ID=482

projít na článek

Sin excusas pátek 2. října 2020

◄►TOP SALSA PARTY ◄► ◄►WELCOME DRINK◄► ►►► DJ ♫ MARIO◄◄◄ ►►► SALSA ◄► TIMBA ◄► BACHATA ◄► LATIN POP ◄◄◄ Není nad to strávit nádhernou noc v kruhu přátelpřátel tance. La Macumba je tu pro vás se vším všudy. Jste srdečně vítáni! Vstup 100 Kč (včetně welcome

projít na článek

Silvester salsa party čtvrtek 17. prosince 2020

◄►SILVESTER SALSA PARTY WITH ANIMATIONS◄► ◄►WELCOME DRINK◄► ►►► DJ ♫ ALEJANDRO◄◄◄ ►►► SALSA ◄► BACHATA ◄► MERENGUE ◄► KIZOMBA ◄► REGGAETON ◄► LATIN POP ◄◄◄ Milí přátelé, přijďte si s námi užít poslední salsa párty tohoto roku a připít si na lepší zítřky!

projít na článek