#20 Milan Sedláček

Milan Sedláček je přední český (nebo spíš moravský) expert na oblast vinařství, vinohradnictví a výroby vína. Je autorem online encyklopedie Znalec vín a dalších publikací. Vedl úspěšné vinařské podniky, zaučoval someliéry a dnes jako konzultant pomáhá budovat nová vinařství. K natáčení našeho rozhovoru přivezl 22 lahví vína na degustaci. Zbývá jen popřát příjemný poslech a na zdraví! Sledujte na našem podcastu a YouTube:

projít na článek

50.Fragmenty- Milan Salák

Milan Salák VYSTAVENÁ DÍLA BUDE MOŽNÉ ZAKOUPIT. Výstava je otevřena od 29.3. 19. 4. 2010 pondělí až pátek od 11 do 17 hodin Návštěvy mimo uvedené hodiny je možné objednat na telefonu 775 706 023 fotogalerie z vernisáže Galerie XXL The pos

projít na článek

Ypsilonka si připomíná: Čím chtěl být Milan Lasica, když byl malý

Poslechněte si, čím chtěl být Milan Lasica, když byl malý. Bylo to na Večerech pod lampou 16. ledna v roce 1996. V té době v Ypsilonce zrovna režíroval Vianovu Hlavu Medúzy s Jiřím Lábusem v hlavní roli. Inscenace se hraje už 25 let a je stále vyprodána.

projít na článek

Bitva o Hrad prohrána, ale válka o suverenitu ČR běží dál

[3 min. čtení] Jan Sedláček: Výsledek prezidentské volby ukázal, že od systému nemůžeme čekat nic dobrého. V příštích letech se proto musíme spoléhat jen sami na sebe a své okolí. V článku naleznete pár rad, jak na to.

projít na článek

Milan Kola čte z knihy Tomáše Halíka Odpoledne křesťanství

https://umctachov.cz/wp-content/uploads/2022_03_24_literarni-ctvrtek_milan-kola-cte-z-knhy-odpoledne-krestanstvi.mp3The post Milan Kola čte z knihy Tomáše Halíka Odpoledne křesťanství first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

6 prof.Milan Knížák a studenti leden březen 2005

Vernisáž zahájil krátkým proslovem Mgr. Zdeněk Freisleben. P. prof. M. Knížák uvedl díla svých studentů. Na závěr řekl pár slov i Ladislav Paur (ředitel Galerie XXL). fotagalerie z vernisáže The post 6 prof.Milan Knížák a studenti leden březen 2005 appe

projít na článek