23. Valná hromada ARTN schválila své vedení, nové členy a plány na další období

V krásných prostorách Fragment Gallery se 26. března 2024 od 18 hodin konala valná hromada Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Na programu byla volba členů vedoucích orgánů asociace, představení plánu činností na další období a schválení nových zájemců o členství v řadách asociace. Valná hromada jednomyslně potvrdila stávající složení správní a dozorčí rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN). Nejvyšší funkce se na další volené období zhostí dosavadní prezidentka Zdenka Klapalová (Knight Frank). Viceprezidentem asociace je i nadále Tomáš Drtina (Incomind). Dozorčí rada zůstává pracovat ve složení Jan Sadil, předseda (JRD Group), Pavel Kliment, místopředseda (KPMG Česká republika) a Pavel Vecán (SWIETELSKY REAL ESTATE). Ve správní radě znovu zasednou Gabriel Achour (advokátní kancelář Achour & Partners), Emil Holub (Clifford Chance), Lenka Kostrounová (ČSOB), Jiří Pácal (Central Europe Holding), Radek Pokorný (bpd development), Petr Palička (Penta Real Estate) a Marcel Soural (Trigema). Do funkce prezidentky ARTN byla jednomyslně zvolena Zdenka Klapalová, jednatelka českého zastoupení mezinárodní společnosti Knight Frank, která se tak stává historicky nejdéle působící prezidentkou české neziskové oborové organizace – v čele ARTN aktivně vystupuje od jejího založení v roce 2001. Do funkce viceprezidenta byl znovuzvolen Tomáš Drtina, ředitel výzkumné agentury Incomind. Ve správní radě ARTN působí spolu se Zdenkou Klapalovou od jejího založení v roce 2001. ARTN tak díky silnému a stabilnímu vedení poskytuje potřebnou oporu svým členům, podporuje realitní trh a pozitivně ovlivňuje atmosféru na trhu. V posledních letech velmi narostla mediální aktivita ARTN, kdy od prezidentky ARTN Zdenky Klapalové zaznívají komentáře k situaci na realitnímu trhu ve velkých médiích typu ČT, TV Prima, Český rozhlas, Hospodářské noviny apod. Vedení valné hromady spolu s výkonnou manažerkou seznámilo přítomné členy s dosavadními aktivitami a plánem činností na další období včetně konkrétního rozpočtu. Členové byli informováni o vývoji v další aktivitě ARTN – soutěži Best of Realty. Po formální části večera následovala neformální část, kde se členové potkali nad sklenkou vína u přátelské diskuze nad tématy, které hýbou realitním trhem.

projít na článek

Valná hromada členů ARTN

23. valná hromada členů a členů-čekatelů se uskuteční v úterý 26. března 2024 od 18 hodin na adrese Fragment, Sokolovská 111, Praha 8 – Karlín. Velmi oceníme Vaši osobní účast. Seznámíme Vás s hodnocením činnosti v uplynulém roce a se záměry, prioritami a

projít na článek

Změny v CQS

Valná hromada CQS potvrdila dosavadní vedení a změnila název sdružení na CQS z.s. a své oficiální sídlo

projít na článek

CQS - volba předsedy a místopředsedy CQS na další období

17. května 2021 se uskutečnila valná hromada CQS, na které proběhly i volby na pozici předsedy a místopředsedy CQS. Opětovně byl zvolen: předsedou CQS pan Ing. Tomáš Hruška a místopředsedou CQS pan Ing. Alexander Šafařík-Pštrosz. Gratulujeme!

projít na článek

SUCO

Vážení obchodní partneři, 30. 5. 2013 proběhla valná hromada SUCO (ODBORNÝ PODNIK PRO NAKLÁDÁNÍ S ODPADY), kde CQS je jedním ze členů SUCO a má zde svého zástupce.

projít na článek

DS ARTN: Trend Report 2024

Zveme vás na diskuzi spojenou se zveřejněním Trend Reportu 2024, nejucelenější studie českého realitního trhu. Přijďte s experty probrat témata, která hýbou světem realit. O tom, jak si stojí realitní trh ve všech segmentech, jaký bude vývoj v období post

projít na článek