28. září Extreme Nordic Walking Maraton

 28. září se v Bystřici pod Hostýnem uskuteční Extreme Nordic Walking Maraton.

projít na článek

II.ročník Extréme Nordic Walking Maratonu

I v letošním roce se pořadatelé pustili do organizace u nás zatím ne moc vídané akce a dne 20.9.2014 pořádájí II.ročník Extréme Nordic Walking Maratonu společně s celodenním programem zaměřeným na celou rodinu.

projít na článek

Nordic Walking pro seniory Prahy 3

I senioří z Prahy 3 si mohou přijít vyzkoušet Nordic Walking. Během září a října jsou pro ně připraveny 4 ukázkové lekce v okolí kopce Parukářka.  Lekce budou probíhat vždy ve středu od 10 hod v těchto termínech: 1 8. a 25. září, 2. a 9. října 2013. Sra

projít na článek

Nordic Walking Tour na Karlovarsku

Nordic walking tour pokračuje již tuto sobotu 28.9.2013 svým dalším zastavením. Díky aktivnímu místnímu sdružení nordic walkingu, šikovným místním instruktorům a podpoře Karlovarského kraje se toto zastavení koná v Březové u Sokolova.

projít na článek

Prázdninový Nordic Walking

Nordic Walking – jako nejdostupnější prevence obezity a diabetu pro každého. Začněte s námi v létě! Klademe si za cíl pomoci vám začít a motivovat vás k pravidelnému a vhodnému způsobu pohybu.

projít na článek

První Nordic Walking v r 2020

Přijměte pozvání na první letošní Nordic Walking pochod, který pořádáme na podporu Národního týdne trénování paměti v pátek 20. března.

projít na článek