2K na Summer Game Festu představí nový díl slavné série

Bude to BioShock 4, Civilization VII nebo snad nová Mafia?

projít na článek

Nový díl Hunger Games brzy v kinech! Je prequelem původní série

Nový přírůstek v sérii Hunger Games nese podtitul Balada o ptácích a hadech. Odehrává se více jak 60 let před posledním dílem, díky čemuž mohou diváci poznat trochu z minulosti Corionaluse Snowa, budoucího ředitele Panemu. Na boj na život a na smrt v Hlad

projít na článek

Tokyo Game Show 2024 Vrací se Sony! Nintendo jen pro vyvolené!

Sony se po dlouhé pauze vrací na Tokyo Game Show 2024, což bylo potvrzeno spolu se spuštěním oficiálního webu pro The post Tokyo Game Show 2024 – Vrací se Sony! Nintendo jen pro vyvolené! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

Suika game aneb z třešně meloun!

Kdo z vás hrál 2048? Jak daleko jste se dostali? Pro ty z vás, kteří úplně neví, o Článek Suika game aneb z třešně meloun! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Svátek her v Česku: Ohlédnutí za letošní herní konferencí Game Access 2024

Sedmý ročník Game Accessu do Brna znovu přilákal velké množství herních vývojářů a nadšenců. Návštěvníkům nabídl program plný zajímavých přednášek prezentovaných veterány herního průmyslu. Každý den byl navíc zakončen party s živou hudbou, kde vystoupily

projít na článek

Steam Summer Sale akce je tu! Legendární tituly za malý peníz!

Léto je tady a s ním přichází nejen teplé večery a prázdniny, ale také skvělé příležitosti pro hráče. Jednou z The post Steam – Summer Sale akce je tu! Legendární tituly za malý peníz! first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek