3. B VE SVĚTĚ TECHNIKY

Třída 3. B navštívila 15. května Svět techniky v Dolní oblasti Vítkovice. Čekala nás návštěva expozic a program Geometrický svět.

projít na článek

Jedinečné techniky pětiosého měření se sondou RSP2

Pětiosé, vysokorychlostní, velmi přesné měřicí techniky Renishaw nabízejí možnosti, které přinášejí značné zvýšení měřicího výkonu.

projít na článek

Bambusová masáž a Mobilizační techniky.

Od pondělí 21.6.2021 nově nabízím Bambusovou masáž a Mobilizační techniky. Bližší informace zdělím po zavolání. Cena Bambusové masáže 500,- (délka masáže cca 45 min.)

projít na článek

Týden vědy atechniky 2019 na Archeologickém ústavu vBrně

Archeologický ústav AV ČR, Brno se i v tomto roce zapojí do akce Týden vědy a techniky pořádané Akademií věd ČR. Nabídneme Vám přednášky na zajímavá témata a již tradičně pozveme návštěvníky také na naše pracoviště, kde Vám představíme naši práci. Dny ote

projít na článek

Online banner na katalog Svět kancelářské techniky

Pro společnost AveTech, distribuující stroje a spotřební materiál pro kanceláře, kopírovací centra nebo tiskárny jsem vytvořil online banner na web představující nový katalog Svět kancelářské techniky. Líbí se vám má práce a máte zájem o spolupráci?

projít na článek

Mistr Lee Youn Jae mistr korejského bojového umění Taekwondo WTF

Nejmladší držitel osmého danu na světě a velvyslanec z Kukkiwonu Mistr Lee Youn Jae převzal na dvě hodiny žáky mělnického Taekwondo Hansoo ze školy Petra Limprechta, aby jim osvětlil techniky a podstatu jihokorejského bojového umění. Pokračovat bude násle

projít na článek