33 Krajina a struktury

Dovolujeme si Vás pozvat na vernisáž výstavy Krajina a struktury Rostislava Nováka Ak. mal. Nebe se měří výškou a světlostí, země se váží množstvím a hloubkou. Kohu-kua fotoagalerie z vernisáže The post 33 Krajina a struktury appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

48.4.ročník sympozia Krajina Ústeckého kraje

VYSTAVENÁ DÍLA BUDE MOŽNÉ ZAKOUPIT. Výstava je otevřena od 26. 10. 13. 11. 2009 pondělí až pátek od 11 do 17 hodin fotogalerie z vernisáže The post 48.4.ročník sympozia Krajina Ústeckého kraje appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

Společnost Česká krajina hledá provozní manažerku / provozního manažera.

Jestli se chcete podílet (v rámci placené pozice) na rozvoji rezervací velkých kopytníků a pomáhat se stále objemnější organizační a administrativní činností, více informací naleznete ZDE.

projít na článek

2.ročník sympozia Krajina Ústeckého kraje

Krajina Ústeckého kraje Jménem SDRUŽENÍ GALERIE XXL a osobně svým jménem bychváschtěl pozvat na výstavu 2. ročníku sympozia KRAJINA ÚSTECKÉHO KRAJE Ak.mal. DAVID Jiří /1956/ Ak. mal. NOVÁK Rostislav /1942/ Ak. mal. ŘÍHA Jiří /1942/ Ak. mal. CÍSAŘOVSK

projít na článek

Interiéry

Focení interiérů mě baví. Je to podobné, jako když se fotí krajina. Pečlivě se komponuje obraz. Ubírá se, až je výsledná fotka co nejjednodušší. Dá se hrát se světelnými kompozicemi. No a když se použije luxusní objektiv Sigma 16 24mm, tak to jde samo.

projít na článek

Přijeďte si propotit triko na Znojemsko

Připraveni nasadit helmu, vzít batoh a vyrazit na kole na Znojemsko? Krajina vyhlášená svými vinicemi a historickými památkami vás přitáhne mixem cyklotras, které zaujmou jak hardcore bikery, tak víkendové cyklisty.

projít na článek