4.5.2023 Libuš Přespávání ve školce

Článek 4.5.2023 Libuš Přespávání ve školce se nejdříve objevil na Základní škola Wonderland Academy.

projít na článek

Informace pro rodiče

Vážení rodiče, nový školní rok 2023/2024 právě začíná. Na dětičky se moc těšíme a věříme, že se budou cítit ve školce spokojené a šťastné. V první třídě se určitě objeví nějaké slzičky, ale ty se brzy přemění v úsměv - rodiče nemusí mít strach. Chtěli b

projít na článek

Zdravý zoubek

Ráda bych Vás informovala, že se ve čtvrtek 2.3.2023 bude ve školce program "Zdravý zoubek". Prosím, aby si děti přinesly vlastní kartáček na zuby. Nejpozdější příchod do školky je v 8:20.

projít na článek

Ve školce

Vzpomínám si, když jsem měla brigádu v mateřské školce. A taky abych se přiznala, tak ze začátku jsem tam vůbec nechtěla, protože jsem si nedokázala představit to, že budu pracovat s malými dětmi. A jak všichni víme, tak malé děti stále jenom zlobí anebo

projít na článek

Září a říjen ve školce

V letošním školním roce 2023/2024 je přijato do MŠ 28 dětí, z toho 12 děvčat a 16 chlapců. V MŠ pracují 2 učitelky – Jitka Vítková a Jana Cvikýřová, asistent pedagoga –Hana Lelková ml. a o úklid se stará paní Lucie Machová. Ředitelkou MŠ je paní Ing. Bc.

projít na článek

Krtečci

Prohlédněte si jak vypadá naše třída, herna nebo třeba šatna. Prostě všechna místa, které děti využívají během pobytu v naší školce.

projít na článek