4.A V AKCI

15. 2. jsme vyrazili do Teplic a podnikli cestu do pravěku. Tím jsme zahájili výuku vlastivědy, kde se budeme věnovat historii. V tento stejný den se naše čtyři spolužačky - Adélka, Leuška, Iveta a Aneta zúčastnily turnaje ve vybíjené a vybojovaly první místo. Gratulujeme celému družstvu.

projít na článek

Zapište si termíny významných kulturních akcí

Termíny tradičních a oblíbených kulturních akcí pořádaných Sokolem Židlochovice.

projít na článek

Handicapovaní handicapovaným

Náš Motoklub vozíčkářů ČR podpoří 4. června 2022 akci s názvem NEVIDOMÍ ŘIDIČI ZA VOLANTEM, která se koná v areálu letiště Panenský Týnec. MKVCR na tuto akci propůjčí a technicky zajistí svoje 4kolky a 4kolky svých členů. Jedná se o ojedinělou akci, jej

projít na článek

SEZNAM AKCÍ na rok 2020

Ahoj mopeďáci, v záložce "Kalendář akcí" je k dispozici seznam akcí na rok 2020. Seznam budeme případně doplňovat o další akce, jakmile bude znám jejich přesný termín. Pokud budou některé plánované akce rušeny z důvodu nouzového stavu v ČR, pokusíme se o

projít na článek

Restaurované Messerschmitt Me 262 a Focke-Wolf FW 190 v akci

Čtyři roky staré video z akce Canadian Wartime Heritage Airshow představuje v akci dvě restaurované německé stíhačky z druhé světové války. Proudovou stíhačku Me 262 Schwalbe a jednu z nejlepších stíhaček té doby, Focke-Wulf Fw 190.

projít na článek

HANDEC FEST 2017 Sportovní klub Kuřim, z.s.

Za podpory A1net pořádá v sobotu 26.8.2017 od 15 hodin na nádvoří kuřimského Zámku kulturní akci HANDEC FEST 2017. Více informací o akci naleznete ZDE.

projít na článek