4 chvíle, kdy může reflexní vesta zachránit život

Ilustrační obrázek, zdroj: pixabay.com Vzpomeňte si, kdy naposledy jste si za volantem stěžovali na chodce, který se za tmy na silnici promenáduje v tmavém oblečení. Jistě to nebude tak dlouho. Sami určitě víte, že spatřit takového chodce můžete klidně až na poslední chvíli. Přitom by stačilo málo. Obléknout si reflexní vestu. Ta totiž zdaleka nepatří The post 4 chvíle, kdy může reflexní vesta zachránit život first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Zimní čepice s reflexní aplikací

Nadčasové zimní čepice s reflexní aplikací Pro nadcházející zimní sezónu Vám představíme dva nové produkty: reflexní maskoty 3M s certifikací CE a zimní čepice s reflexní aplikací. Obj

projít na článek

Přijďte zachránit lidský život s iniciativou 450 ml Naděje

The post Přijďte zachránit lidský život s iniciativou 450 ml Naděje appeared first on TSR - Největší zpracovatel kovového odpadu.

projít na článek

Dámská vesta FLYN od RINOPELLE - 1 895 Kč

Dámská vesta s kapucí, polyester,  světle šedá / olivová ( moonstruck )

projít na článek

Vesta a pánská košile - moderna nebo retro?

Vesta je elegantním doplňkem k pánské společenské košili pro společenské události typu svateb a plesů. Jednobarevnou společenskou košili obohaťte o vestu. Vestu lze nosit ke společenské košili a kravatě i bez saka jako David Beckham.

projít na článek

Reflexní pásek výstražný - 40 x 3 cm

Chodci, kteří půjdou po silnici za snížené viditelnosti, tedy ráno, v noci, za soumraku, v mlze nebo v dešti a nebudou mít na sobě žádný reflexní prvek, budou moci nově dostat pokutu až dva tisíce korun. Reflexní pásek je nejlevnějším řešením. Pásky snadn

projít na článek