4. kongres Bulharského veterinárního svazu

V listopadu 2023 proběhl v hotelu International na Zlatých píscích nedaleko Varny 4. kongres Bulharského veterinárního svazu.

projít na článek

Bioveta partnerem 23. Středoevropského buiatrického kongresu

Česká buiatrická společnost ve spolupráci s Fakultou veterinárního lékařství Veterinární univerzity Brno, pořádala v brněnském hotelu Atlantis ve dnech 23. až 27. dubna 2024 již 23. Středoevropský buiatrický kongres. Bioveta byla partnerem této výjimečné

projít na článek

Rumunsko: Spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru trvá

Společnost Bioveta Romania zakončila akademický rok společně se studenty posledního ročníku, budoucími veterináři Fakulty veterinárního lékařství v Temešváru.

projít na článek

BIOVETA VÍTĚZEM 48. ROČNÍKU VETERINÁRNÍHO VOLEJBALOVÉHO TURNAJE

Vranovská pláž, 26.-28.5.2023 - další tradiční ročník veterinárního volejbalu, organizovaný OS KVL Znojmo s podporou OS KVL Břeclav, který proběhl v závěru května v areálu Vranovské přehrady, zůstává jistě v myslích všech účastných pěknou vzpomínkou.

projít na článek

Rumunsko: Pokračující spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru

27. listopadu 2023 společnost Bioveta Romania v úzké spolupráci s Fakulta veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Regele Mihai I v Temešváru uspořádala interaktivní setkání se studenty posledních ročníků - budoucími veterinárními lékaři.

projít na článek

IV. kongres veterinárních asociací

Produktový manažer, doktor Zajíc, přijal pozvání na IV. kongres veterinárních asociací, kde jako reprezentant Biovety přednášel v buiatrické sekci.

projít na článek