4. výročí Freelancing.eu

Naše sesterská komunita Freelancing.eu dnes slaví 4. narozeniny. Pokud rádi sledujete anglické novinky o podnikání nejen v Evropě, tady si můžete přečíst výroční shrnutí. Přihlásit si můžete taky náš anglický newsletter — stojí za odběr!

projít na článek

65. výročí sboru

Tento rok si připomínáme 65. výročí od zahájení baptistické práce v Aši. Vzpomínkové setkání se uskutečnilo v pátek 13.5. a v sobotu 14.5.2014.

projít na článek

Speciální várka piva ke 100. výročí

Ke 100. výročí československé republiky jsme uvařili VENCU 13°, polotmavý speciál svrchně kvašený z českého chmele Kazbek "bo fajne pivo" SLEZSKÝ PIVOVAR

projít na článek

60. výročí baptistické práce v Aši

Tento rok si připomínáme 60. výročí od založení baptistického sboru v Aši. (V té době jako stanice chebského sboru.) Vzpomínkové setkání se uskutečnilo 15.-17.5.2009.

projít na článek

25. výročí založení LEX - pozvánka

Spolek LEX už 25 let chrání práva legálních držitelů zbraní v České republice. Proto pro Vás LEX ve spolupráci se střelnicí Don Shot a pobočným spolkem LEX Jižní Morava přichystali k tomuto výročí rodinnou střeleckou akci v Brně.

projít na článek

Kam za zážitkem z relaxace?

Blíží se výročí Vašeho seznámení nebo jen tak chcete potěšit Vaši novou přítelkyni? Ať už hledáte dárek k výročí nebo jen tak pro radost, ten nejhezčí dárek je ten, který je věnován od srdce. Právě takové jsou zážitky od společnosti Allegria....

projít na článek