40 let bičování televize a zasouvání kazet do břicha. Technofetišistický Videodrom slaví kulatiny

Všechno nejlepší a ať žije nové tělo! Tohle bychom mohli provolávat na pomyslné narozeninové párty jednoho z nejlepších filmů Davida Cronenberga Videodrom. Na oslavě čerstvého čtyřicátníka by samozřejmě nemělo chybět rituální bičování televizní obrazovky, zasouvání videokazet do břicha...

projít na článek

DVB-T2 multiplex - Přechodová síť 11 Česká televize

Start České televize HD v DVB-T2.   Přechodová síť 11- Česká televize a přechod na finální síť 21. 26  Praha, Ještěd, Krásné 29.březen 2018. Jak naladit ČT:D/Art?

projít na článek

EZU slaví 90 let

Elektrotechnický zkušební ústav, Praha - člen CQS, letos slaví kulaté výročí od svého založení. K příležitosti 90 let existence vytvořili památné logo.

projít na článek

Crazík slaví 13-té narozeniny

Náš Crazík dnes slaví narozeniny a dělá nám radost už 13 let. Parťáku, všechno nejlepší a přeji pevné zdravíčko do dalších let.

projít na článek

TONIGUY SLAVÍ 60LET

TONIGUY slaví 60let. Sledovat livestream z oslavy můžete i vy :-) zde: neděle 8.10. 20hod stačí kliknout zde: https://bit.ly/60thlivestream

projít na článek

Definitivní konec Stínů v mlze. Kriminální hit dostane mysteriózního nástupce

Už v pondělí 24. června definitivně skončí seriál Stíny v mlze. Jeho druhá řada se stala velkým hitem na obrazovkách České televize, tvůrci se však rozhodli nepokračovat. Česká televize již má náhradu na léto.

projít na článek