5 NOVÝCH DRŽITELŮ CERTIFIKÁTŮ VEDOUCÍ PROJEKTŮ

Konkrétně Jiří Šonský, Jiří Fidrmuc, Patrik Krempaský, Nikolai Solenski, Michal Šarlay. Všichni se za rok tréninků velmi posunuli a prokázali své schopnosti ve skutečných výsledcích. To je pro mě nejcennější. Získat certifikát Vlastní cesty není jen absolvovat kurz. Největší váhu kladu na průběžné zapojování a přínosy do firmy. Každý účastník musí všechny poznatky postupně zavádět do praxe a definovat přínosy, které prezentuje managementu týmu. Navíc se účastníci museli poprat s přísnějšími podmínkami: zlepšit jeden z cílů o 5-10%  vytvořit synergický efekt  Certifikace také není jednoduchá. Všichni noví držitelé museli dosáhnout definovaného skóre z písemného testu, prezentace výsledků projektu i osobního rozvoje a nakonec také z ústní zkoušky. Klíčový je mindset vedoucího projektu. Ten totiž rozhoduje o tom, zda projekt bude úspěšný. Na všechny situace v průběhu život projektu se připravit nedá. Jedině můžete spoléhat sami na sebe. Všem držitelům ještě jednou ze srdce gratuluji a přeji hodně skvělých výsledků a úspěchů.

projít na článek

Pojištění D.A.S.

Certifikát Pozemkové Držby je pojištěn právní ochranou proti zpochybnění průběhu zpřesněných hranic pojišťovnou D.A.S. Pojištění je platné po 10 let od vydání certifikátu a je v ceně vydaného Certifikátu Pozemkové Držby.

projít na článek

Sparta vyhrála v Litvínově a bodově se dotáhla na vedoucí Zlín!

Sledge hokejisté pražské Sparty zvítězili v 6. kole České para hokejové ligy 5:1 na ledě Litvínova a usadili se na druhé příčce, přičemž se bodově dotáhli na vedoucí Zlín!

projít na článek

Plzeňský kraj i letos podpoří natáčení nových filmů

Také v letošním roce podpoří Plzeňský kraj vznik nových filmů, které se budou natáčet také ve vybraných lokalitách kraje, a to ve spolupráci s Regionální Filmovou Kanceláří Plzeňského kraje. Dotací z dotačního titulu Plzeňského kraje "Podpora tvorby audio

projít na článek

HLEDÁ SE VEDOUCÍ KUCHAŘKA PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

HLEDÁ SE VEDOUCÍ KUCHAŘKA PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU V BOROTICÍCH. Pro bližší informace volejte pí. Zbíralovou na tel.: 739866902 . prosím sdílejte dále  :-)

projít na článek

Středočeský kraj pomůže osmi školám s předfinancováním vzdělávacích projektů Erasmus+

Jednou z forem podpory středočeského středního školství je i výpomoc s předfinancováním projektů vzdělávacího programu Erasmus+. Osmi školám poskytne kraj 4,2 milionu korun na předfinancování celkem 11 projektů. Školy peníze kraji vrátí zpět do rozpočtu p

projít na článek