54. kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu 2023

Kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu ob der Taube v Německu se koná od 16. do 20. května 2023. A tentokrát je naživo! Bude se zabývat hybatelem dřeva, probouzením kreativity, tišením stresu a frustrace. Informace o přednáškách a jak získáte členskou slevu čtěte v článku.

projít na článek

Zveme vás na 48. kongres Tradiční čínské medicíny v Rothenburgu – 23. – 27. 5. 2017

Přátelé čínské medicíny, pokud máte zájem se zúčastnit světoznámého kongresu TČM v Rothenburgu, – nejlépe obsazovaného a nejzajímavějšího kongresu čínské medicíny na světě, pojeďte s námi!

projít na článek

50. kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu

28. května – 1. června 2019. Pojďte s námi do Rothenburgu – nejlépe obsazovaného a nejzajímavějšího kongresu čínské medicíny na světě.

projít na článek

Pozvánka na 51. Kongres TČM v Rothenburgu

Mezi 19. a 23. květnem se koná 51. kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu nad Taube. Přijměte od nás pozvání na nejlépe obsazovaný kongres TČM na světě a do malebného městečka. Oboje totiž stojí za to vidět!

projít na článek

53. kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu 2022

Jako každý rok už po více než půl století se bude i letos konat Kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu ob der Taube v Německu. I tentokrát jako hybridní. Letos se věnuje hybateli vody a symbolům želvy a hada. Zapište si termín 24.–28. 5. 2022 do s

projít na článek

Zveme vás na 49. kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu 8. až 12.května 2018

Nenechte si ujít hlavní témata letošního ročníku, kterými jsou neurologická onemocnění, metody prevence jangšengfa, osoby Chuang-ti a Čhi Po v dějinách. Pojďte s námi do Rothenburgu – nejlépe obsazovaného a nejzajímavějšího kongresu čínské medicíny na svě

projít na článek