6. a 8. prosince jsou na Kanárských ostrovech státní svátky

V obou dvou dnech bude obchody, úřady a další provozovny uzavřeny, výjimku ze zákona mají pouze turistické oblasti.  Komplika ce s otevírací dobou obchodů a provozem různých firem je nutné očekávat i v pátek, kdy si většina obyvatel Kanárských ostrovů, ale i celého Španělska, vezme volno a udělá si tzv. puente (most).

projít na článek

Tento týden jsou na kanárských ostrovech dva sváteční dny

Každý, kdo tráví aktuálně dovolenou na Kanárských ostrovech by měl mít na paměti, že tento týden jsou v pracovním kalendáři dva státní svátky. Během nich jsou uzavřené všechny úřady a také většina obchodů.

projít na článek

Vueling přijme nové zaměstnance na kanárských ostrovech

Letecká společnost Vueling dnes oznámila otevření své nové pobočky na Kanárských ostrovech a rozhodnutí přijmout nové posádky z řad canarios nebo rezidentů. Současně i posílí svou flotilu, která má základnu na ostrovech Gran Canaria a Tenerife. 

projít na článek

Prodej naftových vozidel na Kanárských ostrovech se za dva roky snížil na polovinu

Prodej naftových vozidel na Kanárských ostrovech se za poslední dva roky snížil na polovinu. Vyplývá to  ze zprávy Asociace  dovozců a autorizovaných prodejců na Kanárských ostrovech. 

projít na článek

Na kanárských ostrovech hrozí lesní požáry

Generální ředitelství pro mimořádné události vlády Kanárských ostrovů vyhlásilo dnes večer,  vzhledem k očekávaným vysokým teplotám a velkému suchu,  upozornění na nebezpečí lesních požárů na ostrovech .

projít na článek

Počet nezaměstnaných na Kanárských ostrovech dále klesá

  Podle nových údajů statistického úřadu kles v srpnu počet nezaměstnaných na Kanárských ostrovech v porovnání s červencem o 0,81%. Bez práce je tak celkem 230.185 mužů a žen.

projít na článek