6 tipů na ochranu proti ransomware pro školy

Školy jsou pro útočníky velmi atraktivním cílem. Se vzdálenou výukou výrazně přibývá nových zranitelných míst. S tím narůstá počet útoků zaměřených na školy, takže zaměstnanci zodpovědní za IT sektor čelí mnoha novým výzvám. Článek 6 tipů na ochranu proti ransomware pro školy se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

50 nejlepších zvukařských tipů

Dnes už trochu zastaralých a mnou trochu upravených 50 zvukařských tipů od  Davida Mellora: 1. UjasněteČíst více...50 nejlepších zvukařských tipů

projít na článek

Ochrana očí proti slunečním paprskům.

Optimální ochrana očí spočívá ve velikosti brýlí, které by měli zakrýt celé oko a nahoře by se měli dotýkat těsně čela. Samotný odstín nemá s ochranou oka nic společného, pokud brýle nemají dostatečnou ochranu před vlnovou délkou 400 nanometrů, tedy před

projít na článek

Nechce se vám platit drahé havarijní pojištění? Pár tipů, jak můžete ušetřit

Přišel vám nový předpis k platbě pojištění vozu, který je zase o něco vyšší, než byl vloni? Vyzkoušejte pár tipů, které vám pojištění možná zlevní.

projít na článek

7 tipů, jak ušetřit na zimních pneumatikách

Chcete co nejvíce snížit náklady na výměnu letních pneumatik za zimní? Připravili jsme pár jednoduchých tipů. Pořiďte si zimní pneu za nejlevnější cenu! Jak díky cashbacku ušetříte a získáte ty nejlepší ceny? Poradíme mnohem víc!

projít na článek

Booking.com: 5 tipů, jak ušetřit na rezervaci ubytování

Chcete si rezervovat ubytování přes Booking.com a rozhodující roli u vás hraje cena? V tom případě jste tady správně. Máme pro vás 5 tipů, jak na rezervaci ubytování ušetřit.

projít na článek