7. etapa - V srdci Sahary

Závodní posádka Promet/Excalibur teamu v pořádku zvládla zatím nejtěžší etapu letošního Africe Eco Race. Těžké dunové pole a náročné přejezdy úseků s „velbloudí trávou“ zvládli dokončit na třetím místě za vedoucím duem Kamazů.>> Video v článku >>

projít na článek

Africa Eco Race - Poslední vesnice, pak už jen Sahara

Tomáš Tomeček dnes, v osmém závodním dni, obsadil druhé místo v kategorii kamiónů. Celá etapa vedla v píscích Sahary a v horách kolem Mauretánského města Atar.

projít na článek

Mávání a rekapitulace od Růžového jezera

Krátká 12. etapa Africa Eco Race neměla vliv na výsledky závodu, pouze na náladu všech, kdo si v předchozích 11 etapách vyjeli nárok se jí triumfálně zúčastnit. Tomáš Tomeček zopakoval loňský výkon a zcela sám v kabině své Tatry překonal všechny nástrahy

projít na článek

Maratonská etapa na Africa Eco Race 2018

První ze dvou okruhových etap, nadto ještě maratonská bez možnosti večerního servisu techniky. Sedmá etapa měřila 486 km, startovala i končila poblíž bivaku, a Tomáš Tomeček na ní zaznamenal třetí čas.

projít na článek

AER 2019: Živá čtvrtá etapa plná předjíždění

Čtvrtá etapa Africa Eco Race se zase jela v pořádném kvapíku. Tomáš Tomeček do ní startoval zezadu, a tak si aspoň hezky zapředjížděl. V cíli byl druhý, celkově už zase kamiony vede.

projít na článek

Jezdci Buggyry s plynem na podlaze

Velmi rychlá etapa z Vadí Ad-Davásiru do Rijádu zakončila první třetinu 43. ročníku Rally Dakar. Čtyřem posádkám týmu Buggyra Racing etapa lidově řečeno „sedla“ a jezdci vyhlíží další výzvy slavné soutěže.

projít na článek