7 úžasných a bezplatných nástrojů umělé inteligence, které byste měli znát

7 úžasných a bezplatných nástrojů umělé inteligence, které byste měli znát Svět umělé inteligence nás nepřestává fascinovat. Shromáždili jsme 7 bezplatných nástrojů umělé inteligence, z nichž většina je snadno použitelná a některé jsou sofistikovanější... například vytváření ML modelů. Snažili jsme se být jedineční a vyhnout se mnoha platformám AI, které najdete ve většině příspěvků o nejlepších nástrojích AI. Článek 7 úžasných a bezplatných nástrojů umělé inteligence, které byste měli znát se nejdříve objevil na d3arts.cz.

projít na článek

Videokonferenční řešení HP Poly využívají funkce umělé inteligence

HP Poly představuje videokonferenční zařízení Poly Studio X52, headset Poly Voyager Surrond 80 UC a aktualizaci Poly Video OS 4.1. pro vylepšenou komunikaci v zasedacích místnostech se skleněnými stěnami. Videokonference Poly Studio X52 V [...] Článek Vi

projít na článek

UI tě pozná, ač rozmazán jsi sebevíc

Pixelizace, rozmazání ani pokročilejší metody deformace obrazu neobstojí před nástroji a databázemi umělé inteligence.

projít na článek

#AI autorem? ´si děláš kozy, ne?

Je vskutku zvláštní, že v nadšených blábolech o umělé inteligenci je málo slyšet teorie jazyka. A pokud se ptáte proč, pak byste měli na otázku nalézt odpověď;)

projít na článek

Meta představila nástroje, které zvýší bezpečnost generativní AI

Projekt Purple Llama, jehož cílem je vytvořit pro vývojáře open source nástroje, které umožní vyhodnotit důvěryhodnost a bezpečnost generativních modelů umělé inteligence ještě před jejich veřejným nasazením, představila Meta.

projít na článek

Daniel Beránek: AI pro silnou online přítomnost (TZ by ChatGPT)

Freelancer Daniel Beránek, specialista na SEO a copywriting, oznamuje implementaci nejnovějších technologií umělé inteligence a velkých jazykových modelů do svých služeb.

projít na článek