72. ročník klasického dostihu Oaks

Vrcholem nedělního dostihového dne na závodišti v Karlových Varech byl 72. ročník čtvrtého klasického dostihu sezóny Oaks. Dramatické chvíle dostihů a neopakovatelnou atmosféru karlovarského závodiště zachycuje ve svých fotografiích Andrea Zavadilová.

projít na článek

Brněnské dostihové loučení se sezónou 2018

Letos naposledy hostilo brněnské závodiště dostihový den. Ten se odehrál v sobotu 6. října 2018 a měl na programu celkem 8 dostihů. Kromě dostihů lV. a V. kategorie se odběhly i dva hlavní.

projít na článek

Fascinující atmosféra nočních dostihů v St. Moritz

Fascinující nálada nočních dostihů na zamrzlém jezeře v St. Moritz ve fotografiích Petra "CZtweety" Šedivého

projít na článek

I. kvalifikace na 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou

V sobotu 27.5. se uskutečnil 1. závod čtyřdílného seriálu domácích kvalifikačních dostihů pro podzimní 127. ročník Velké pardubické s Českou pojišťovnou.

projít na článek

White Turf ve fotografiích Jany Syručkové

Letošní ročník tradičních zimních dostihů na zamrzlém jezeře ve švícarském St. Moritz se opravdu vydařil. Skvělou fotoreportáž vám nyní nabízíme z pohledu Jany Syručkové.

projít na článek

Best Of Andrey Zavadilové z dostihového víkendu

Již více než rok vám v dostihové sezóně přinášíme spoustu fotografií z dostihových akcí. Vedle repotáže a dokumentace dostihu mohou mít některé fotografie i výtvarnou hodnotu. Fotografka Andrea Zavadilová nyní připravila dvě alba výbraných fotografií "Bes

projít na článek