8 válců a 600 koní

Pod kapotou nového BMW M5 pracuje nejnovější verze 8válcového motoru o objemu 4,4 litru s technologií M TwinPower Turbo. Výkon 441 kW (600 koní) a maximální točivý moment 750 Nm slibují masivní zátah a extrémní jízdní zážitky. Osmiválec se 2 turbodmychadly rozjede novou M5 z klidu na 100 km/h za 3,4 sekundy, rychlosti 200 km/h dosáhne za 11,1 sekundy. O přenos veškerého výkonu na kola se stará nová 8stupňová převodovka M Steptronic se systémem Drivelogic, který ve spolupráci se systémem xDrive umožňuje optimální využití schopností motoru za všech jízdních podmínek. Standardně je maximální rychlost omezena na 250 km/h. Pokud si objednáte balíček M Drivers Package, pokoříte s novou M5 třísetkilometrovou hranici a zastavíte se až na rychlosti 305 km/h. K dispozici máte rovněž nové tlačítko na nastavení zvuku motoru, kterým ovládáte výfukové klapky. https://www.nasledujme.cz/wp-content/uploads/2017/08/f90_standard.mp4 The post 8 válců a 600 koní appeared first on BMW M - Renocar.

projít na článek

BioEquin F, injekční suspenze pro koně

Vakcína k aktivní imunizaci koní proti chřipce koní za účelem redukce klinických příznaků a vylučování viru po infekci virem chřipky koní.

projít na článek

Bioveta partnerem konference Biotechnologie v reprodukci koní

Ve dnech 15.-16. října se sešla v hřebčíně Stado Ogierów Książ početná skupina veterinárních lékařů - specialistů na nemoci koní, ale také chovatelů koní z Polska a zahraničí.

projít na článek

8 válců čisté M Power od BMW

Vysokootáčková pohonná jednotka V8 vybavená technologií dvojicí turbodmychadel generuje v novém BMW M8 Coupé/Cabrio/Gran Coupé výkon 441 kW (600 koní). Ve verzích Competition je výkon motoru navýšen na 460 kW (625 koní). Dvojice turbodmychadel, křížené vý

projít na článek

Bezpečnostní pravidla

Bezpečnostní pravidla 1) Při každém příchodu ke koni, koně dostatečně slyšitelně oslovíme, přistupujeme zepředu nebo ze strany koně. Nikdy ke koni nepřistupujeme zezadu. 2) V rámci výcviku a ošetřování koní dodržujeme bezpečnou vzdálenost při

projít na článek

BioEquin FT, injekční suspenze pro koně

Vakcína k aktivní imunizaci koní proti chřipce koní za účelem redukce klinických příznaků a vylučování viru po infekci virem chřipky koní a k aktivní imunizaci proti tetanu.

projít na článek